До чого сниться залізниця?

До чого сниться залізниця?

Сни протягом тисячоліть є для людини одним з кращих способів взаємодії зі своєю підсвідомістю. У снах багатьом великим вченим приходили вирішення найскладніших завдань, державні діячі знаходили відповіді на гостро стоять соціальні питання і т.д. Крім того, багато звичайні люди намагалися трактувати сон, щоб максимально безболісно вирішити важкі життєві ситуації.

Варто відзначити, що ще в давні часи були створені особливі книги - сонники. У них накопичувався досвід, який люди набували з кожним новим сновидінням, а також записувалося, які значення предмети або дії зі снів приймають в реальному житті. Наприклад, якщо людина хоче дізнатися, до чого сниться дорога, досить відкрити таку книгу і знайти відповідну дію.

До чого сниться залізниця за різними сонникам?



Запам`ятайте, щоб вам не віщували ваші сни, не варто їм вірити на всі 100%. Тому перш, ніж шукати прихований сенс, подумайте, чи не є ваш сон узагальненням пережитих за день страхів або переживань.

  • Відповідно до Жіночим сонником, залізниця - це попередження про те, що ваші недруги вже близько, можливо, вам слід міцніше взяти свої справи в руки і проявляти більше ініціативи. Якщо ж ви йдете уві сні по рейках, це означає, що вас чекає великий успіх завдяки майстерному вмінню в веденні справ.
  • За сонником XXI століття, бачити залізницю уві сні - до швидкої далекій поїздці. Якщо ж ви є працівником залізниці уві сні - до сварки з начальством і проблем на роботі.
  • За сонником Г. Міллера залізниця сниться до втручання ворогів у ваші справи. Дівчині залізниця сниться до далекої поїздки до друзів або родичів.
  • За Літньому сонником, бачити залізницю уві сні - до вістям про аварії поїзда.
  • По весняному сонником залізниця сниться до довгій дорозі по кар`єрних сходах.
  • За сонником Мандрівника дане сновидіння символізує тривалий духовний шлях і саморозвиток. Всім вашим справах буде супроводжувати удача.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!