До чого сняться огірки?

До чого сняться огірки?

Очевидно, огірки на грядці - гордість хорошого городника. А ось цікаво, до чого сняться огірки? Давайте подивимося в сонник докладніше.

  • Огірок в світі снів (як і наяву) - символ здоров`я. Побачити огірок уві сні - означає одужати (якщо хворів) або подвоїти своє здоров`я (якщо все і так було в порядку), стати сильним і міцним.
  • Закоханому людині огірок обіцяє успіх в любові. Жінкам - до подарунка.
  • Звичайно, дідусь Фрейд підкаже, що огірок - символ чоловічої сили, чоловічого начала. І буде правий, адже чоловіче начало - це здатність долати будь-які перешкоди, не витрачаючи сил на переживання і виносячи лише корисний досвід. Якщо ви побачили уві сні огірок - вам нема про що турбуватися: ви з легкістю перенесете будь-які труднощі і виявите в своєму здоровому тілі здоровий дух.
  • Що там говорити, навіть всім відомий доктор Малахов наділяв простий зелений огірок Силою Землі. Але, крім жартів: якщо уві сні ви бачили огірки, збирали їх (а може бути, готували або їли), і вони вам запам`яталися - значить, ви готові бути сильними і стійкими, успішними і здоровими, Ви очікуєте від життя і від себе активних дій.
  • Якщо когось спантеличив питання, до чого сняться солоні огірки, то відповідь проста: солоні огірки можуть означати бажання відкласти сили про запас (у кожного на те - свої причини).

Але також не забувайте, що солоні огірки сняться і просто до смачної смаженої картоплі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!