Як притягнути удачу

Як притягнути удачу

Деяким людям по життю завжди щастить. У них хороший дохід, кар`єра, сім`я, а іншим постійно дістаються крихти зі свята життя. Однак все можна змінити, потрібно тільки знати, як притягнути удачу. Для цього можна скористатися магічними практиками, які під силу виконати кожному.

Як притягнути удачу: змови

Щоб примхлива богиня Фортуна звернула на вас свою увагу, можна вдатися до магії. Існує величезна кількість ритуалів і змов, завдяки яким вдасться притягнути до себе удачу. Деякі з них вимагають особливої підготовки, але є й ті, які подужає навіть людина, далека від магії.

Так, наприклад, стати щасливою людиною може допомогти місяць. Проводити ритуал слід в дні її зростання, в середу, неділю або четвер у першій половині дня. У ніч на молодик встаньте до місяця спиною, потім поверніть голову, подивіться на неї через ліве плече і тричі скажіть наступні слова: «Як місяць зростає, так і удача моя рости буде!». Через кілька днів можна буде відчути на собі наслідки обряду. Спочатку буде везти в дрібних справах, а потім можна очікувати і більш великої удачі.

Також звернути на себе увагу Фортуни можна за допомогою рису. Для залучення удачі слід тричі нашептати на жменю крупи такі слова: «Удачу привертай, багатство принось, всі біди прибирай, і щастя в дім веди! Амінь! ». Після цього заговорений рис необхідно висипати перед будинком або у своїй вхідних дверей.



Лавровий лист теж допоможе залучити удачу. Для цього буде потрібно 5 листочків повісити над дверима, але попередньо їх потрібно буде зв`язати червоною вовняною ниткою. Коли буде вішатися амулет, потрібно сказати: «Лавр, ти виріс під сонцем гарячим, принеси в мій дім щастя і удачу!».

Ловимо удачу за допомогою давнього вчення феншуй

Китайські філософи розробили вчення, яке називається феншуй. На основі нього облаштовувалися палаци, адже імператори теж потребували удачі. Довгий час це вчення було доступно тільки обраним, але сьогодні будь-яка людина зможе скористатися ним. Отже, феншуй передбачає розподіл предметів в певному порядку. Якщо людина хоче залучити удачу, він повинен розділити своє житло на сектори і облагородити їх. В результаті в будинку буде не тільки панувати порядок, але і витати удача.



Важливо знати, що всі сектори взаємопов`язані між собою, тому прибиратися потрібно буде в усьому житло, а не в окремих його частинах. Відповідно до законів феншуй, в будинку завжди повинно бути чисто, завали потрібно розібрати. А щоб пані Удача відвідала ваш будинок, слід розставити різні фігурки. Так, наприклад, на південному заході потрібно обов`язково поставити:

  • бога багатства Хотея,
  • китайські монетки;
  • золоту рибку;
  • чашу, наповнену грошима;
  • грошове дерево:
  • триногу жабу.

На півдні повинен стояти:

  • орел;
  • фенікс:
  • мушля.

Завдяки активізації цих секторів вдасться залучити удачу в свій будинок. Позитивні зміни будуть відбуватися не відразу, але процес благоустрою свого будинку не слід зупиняти, інакше всі праці пропадуть. А що ще притягує удачу в феншуй? Думки. Вони повинні бути позитивними, слід забути про проблеми, образи, тоді все блага увійдуть у ваше життя.

Камені, що притягають удачу

Щоб богиня удачі звернула свій погляд на вас, можна використовувати камені, що притягають удачу. Їх досить багато, тому талісман собі зможе вибрати будь-яка людина. В першу чергу, слід звернути увагу на сердолік. Він притягує не тільки удачу, але і гроші, здоров`я, любов. Можна сказати, що це універсальний талісман, який підтримає в будь-якій ситуації. До того ж він досить швидко звикає до свого власника.

Хризоліт допоможе притягти удачу. Цей прозорий мінерал зеленого кольору вважається ще й магнітом для грошей-більш того, завдяки йому вдасться поправити зір, якщо дивитися на нього щодня протягом 10 хвилин. Оправлений даний самоцвіт повинен бути в золото.

Якщо придбати для себе в якості талісмана хризопраз, то завдяки йому вдасться укладати вигідні угоди. Адже цей мінерал вважається оберегом бізнесменів, а значить, крім удачі його власник отримує ще й солідний грошовий приплив. Відправляти його рекомендується тільки в золото: так він зможе максимально розкритися і буде залучати в життя тільки позитивні зміни.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!