Як залучити удачу?

Як залучити удачу?
Як залучити удачу?

Багато людей прагнуть домогтися успіху, але не знають, якими способами і як залучити удачу в тій чи іншій ситуації. Деякі люди спеціально налаштовують себе перед прийняттям серйозних рішень, деякі купують специфічні аксесуари і вірять в те, що вони їм допоможуть. Давайте розглянемо найпоширеніші варіанти залучення удачі в залежності від того, де її шукають.

Удача і гроші

Тут все залежить від того, як ми ставимося до грошей. Якщо ви звертаєтеся з грошима недбало, то вони від вас відвернуться. Якщо байдуже, то гроші будуть, але лише від зарплати до зарплати. Що ж може допомогти? Як зробити так, щоб вдома постійно водилися гроші?

Для початку потрібно змінити своє ставлення до грошей. Гроші потрібно поважати і дбайливо до них ставитися. Для цього зробіть наступне:Зберігайте гроші дбайливо.

  • Перестаньте голосити над тим, як мало у вас грошей. Не треба скаржитися, що "отримуєте гроші", "в гаманці одна дрібниця" і ін. Нешанобливо ставлячись до тієї кількості грошей, що ви отримуєте зараз, ви ніколи не залучите велику суму.
  • Зберігайте гроші дбайливо. Якщо збираєте гроші вдома, заведіть красиву і зручну скарбничку для їх зберігання: окремо для монет і окремо для банкнот. Банкноти складайте акуратно, рівно, один на одного. В гаманці гроші теж зберігайте акуратно. Чи не пхайте їх в гаманець абияк після здачі в магазині. Розправте кожну банкноту, складіть їх один за одним по мірі старшинства, починаючи від тисяч і сотень і закінчуючи паперовими десятками. Складені банкноти акуратно помістіть в гаманець.
  • Всім відомо, що гроші люблять рахунок. Накопичуючи суму готівки, не забувайте періодично їх перераховувати за допомогою спритних пальців.

Способи залучення грошей

  • Потрібно зберігати грошовий талісман у своєму гаманці. У росіян це нерозмінний п`ятак, який забороняється витрачати, у німців - зігнута або просвердлена монетка. Зараз поширені також грошове дерево, жаба з монеткою в пащі або просто монетка з квадратною дірочкою посередині.Потрібно зберігати грошовий талісман у своєму гаманці.
  • Завжди беріть гроші тільки лівою рукою, а віддавайте тільки правою.
  • У неділю і в понеділок ніколи не давайте гроші в борг. У понеділок і самим борг не слід повертати.
  • Бажано, щоб перші два дні покладені в гаманець великі купюри залишалися недоторканими. Вважається також, що п`ятірки притягують гроші, тому тримайте в гаманці 50 і 500 рублів.
  • Вважається небезпечним брати на вулиці дрібниця, зокрема, на перехрестях. Піднявши монетку, ви берете на себе негативну енергію ту людину, яка і втратив ці гроші.
  • Щоб залучити гроші в будинок, потрібно покласти перед вхідними дверима всередині квартири під килимок 5 копійок орлом вгору. Якщо ж течуть крани або унітаз, потрібно терміново замінити сантехніку, так як вважається, що разом з водою витікають і гроші.
  • Мрійте про великі гроші і не ставте собі певних грошових обмежень. Віддавайте гроші без жалю і говорите собі, що вони обов`язково повернуться.


І пам`ятайте - гроші люблять рахунок! Якщо ви в душі вважаєте, що негідні добробуту, то вам не допоможуть ніякі кошти взагалі.

Удача в життя



Кожен хотів би собі щасливої долі та удачі в житті. Тільки ось як цього домогтися? Як залучити удачу в життя? Для початку на удачу потрібно налаштуватися. А для цього потрібно позбутися звичок, які "блокують" удачу в вашому житті. Всі ці звички можна розділити на дві групи:Стати оптимістом.

  1. Ви песиміст, постійно невдоволений своїм життям. Ви відчуваєте негативні емоції: злість, заздрість, образу, досаду і ін. Пам`ятайте про одне з основних законів Всесвіту: подібне притягується до подібного. Чим більше від вас негативу, тим більше негативу ви будете притягати до себе і далі. Для того щоб стати щасливим, вам потрібно змінити підхід до життя: Стати оптимістом, очікуйте від життя більше хорошого, вчіться у всьому знаходити щось хороше. Випромінюйте позитив, і тоді успіх обов`язково прийде до вас!
  2. Ви всіляко уникаєте удачі, відмахуєтеся від нових можливостей, боїтеся виходити із зони комфорту. Іноді навіть коли події йдуть не так, як ви задумали, це є одним із шляхів до щастя і удачі. Приймайте всі можливості і шанси, які даються вам в житті, не бійтеся часом йти на ризик.

Як стати щасливим: поради

  • Чи не ставте все на карту, проявіть витримку! Запам`ятайте: удача буде у того, хто бажає перемоги, але в міру, хто не готовий йти до неї будь-яку ціну, хто буде поважати себе незалежно від підсумку своєї затії. Простіше кажучи, помірна мотивація дає найбільший результат.
  • Забудьте про стереотипи і пам`ятайте про статистику. Кількість удач і невдач в нашому житті знаходяться приблизно в рівній пропорції. Якщо вам один раз крупно повезло, то далі буде розумніше зупинитися. В житті не може везти весь час.В житті не може везти весь час.
  • Удача приходить до того, хто щось робить, а не лежить на дивані, плює в стелю і мріє, що щось в його житті нарешті зміниться в кращу сторону. Мріяти для залучення удачі дуже важливо, але одних мрій мало. Поставте собі цілі в житті, вірте в їх виконання і починайте їх досягати - удача незабаром приєднається до вас.
  • Частіше прислухайтеся до своєї інтуїції - вона підкаже, що може принести вам удачу.
  • Потрібно так облаштувати свій побут, щоб вас оточували тільки красиві і потрібні речі. Викиньте з дому весь непотріб, залишивши тільки красиве і потрібне. Енергетика будинку очиститься, звільниться місце для нового і хорошого!
  • Врахуйте, що за успіх доведеться платити. Не можна виглядати прекрасно, якщо ви не можете з ранку рано вставати, щоб зробити зачіску. Визначте бажаний успіх, прорахуйте свої витрати і починайте своє сходження до вершини успіху!

Удача на іспиті

Як залучити удачу на іспиті? Ось деякі поради бувалих студентів:

  • Ідіть на іспит тільки з брудною головою. Вважається, що якщо підстригти волосся або помити їх перед самим іспитом, знання підуть, і ви провалитеся. Знаходяться і такі студенти, які не миють голову всю сесію.
  • Ведіть «ліву» життя. В день іспиту робіть все тільки лівою частиною тіла: встаньте з лівої ноги, чистите зуби лівою рукою, закривайте двері лівою рукою і, звичайно ж, тягніть квиток тільки лівою рукою!Робіть все лівою рукою.
  • Потримаєте за відмінника. В ідеальному випадку примудрилися у нього списати або хоча б взяти у нього пару-трійку правильних рад.
  • Спіть з конспектом або з підручником під подушкою в ніч перед іспитом.
  • Прямо перед іспитом покладіть собі 5 рублів під п`яту у взутті - це також хороша прикмета для отримання гарної оцінки.
  • Піймати халяву. Рівно опівночі перед іспитом виставте в кватирку заліковку і у весь голос прокричите три рази: «Халява, ловись!».
  • Є ще така порада: на ніч нанести сміття на заліковку, а вранці, коли підете на іспит, поставити віник догори ногами - має принести удачу.
  • Також можна виконати наступний ритуал. Перед сном складіть в одну стопку всі підручники і конспекти, які використовували в підготовці до іспиту, а зверху на цю стопку покладіть амулет, який візьмете з собою на іспит і який постійно буде поруч, наприклад, спеціальний кулон або браслет. Однак щоб амулет подіяв, потрібно, щоб його ніхто не бачив, інакше він втратить всю свою силу. Тому стопку з підручниками і амулетом сховайте куди-небудь подалі.
  • Також купите напередодні смачну плитку шоколаду і перед сном покладіть собі в ноги. Звичайно, є ризик прокинутися в шоколаді, але він того вартий. У чому суть цього ритуалу? Деякі студенти вважають, що через голову надходять нові знання, а потім випаровуються через ноги. Так ось, знання, отримані за день, не зникнуть незрозуміло куди, а перейдуть прямо в шоколадку, яку вранці студенту потрібно буде з`їсти.
  • Здавайте іспити в тому одязі, яка вже колись принесла хорошу оцінку на одному з іспитів. Альтернативний варіант - взяти з собою на іспит щасливий талісман - милу дрібничку, яка зазвичай приносить удачу.
  • Перед кожним іспитом перев`язуйте заліковку хрест-навхрест червоними нитками і вкладайте невелику червону ниточку всередину. Перед входом в аудиторію все нитки потрібно знімати.

Удача на роботі

Як залучити удачу в роботі? Ось які поради можна знайти:

  • Наведіть порядок на своєму робочому місці. Звалище і безлад блокує енергію, яка допомагає розумовій роботі людини.
  • Ніколи не зберігайте сміття на своєму робочому місці. Викидайте відразу ж будь-який непотрібний листок.
  • Поставте на стіл кімнатна рослина. Воно буде поглинати негативну енергію.Поставте на стіл кімнатна рослина.
  • Тримайте телефон праворуч (якщо ви правша) і зліва (якщо ви лівша). Таке розташування допоможе вам залучати більше клієнтів.
  • Вважається, що на робочому місці і в робочому одязі для залучення удачі повинні використовуватися кольору, які відносяться до вашої робочої області. Зелений колір рекомендований тим, кому потрібно уважність і посидючість, чия робота пов`язана з розрахунками. Блакитний - колір творчості, підходить письменникам, музикантам, журналістам. Помаранчевий стимулює до сприйняття нової інформації, проганяє лінь, а тому хороший для учнів і стажистів. Червоний хороший для керівників та начальників, так як він допомагає приймати складні рішення, вирішувати складні завдання. Керівникам ще стане в нагоді синій - він розвиває інтуїцію, що також корисно для лікарів. Уникайте коричневих і жовтих відтінків - вони відволікають від роботи і розслаблюють.

також читайте Як притягнути удачу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!