» » » Як відчути вагітність?

Як відчути вагітність?

Як відчути вагітність?

Вагітність є особливим періодом в житті будь-якої жінки. Протягом сорока тижнів в животі жінки зростає і розвивається дитина - за цей період він з розмірів крихти хліба перетворюється в трикілограмового чоловічка з усіма життєво необхідними органами.

супутні ознаки

Дізнатися про свою вагітність жінці допомагають супутні ознаки, першим з яких є відсутність менструації в передбачуване і очікуваний час. Якщо жінка веде активне статеве життя і не охороняється, то дана затримка може говорити тільки про вагітність. Через деякий час з`являються й інші ознаки, такі як сонливість, втома, нудота, зміни смакових уподобань та інше.

Багато жінок стверджують, що настання вагітності відчули ще до появи явних ознак, як би передбачали або відчували. Деякі ж говорять про те, що досить довгий час не вірять, що знаходяться в положенні. Цікаво, а чи можна відчути вагітність? Звичайно, найчастіше відчуття і усвідомлення вагітності відбувається не від токсикозу і бажання солененького- вірити жінка починає саме в той момент, коли відбувається перше ворушіння дитини в животику. Відбувається це приблизно на 14-16 тижні вагітності. У кого-то раніше, у когось пізніше. Ось коли можна відчути вагітність в самому прямому сенсі. Перші ворушіння багато жінок відчувають не відразу, плутаючи їх з бурлінням в животику і іншими процесами в організмі. Чим більше стає дитина, тим більш явною стає вагітність.

зростаючий животик

Ще одна ознака, що показує, як можна відчути вагітність - зростаючий животик. Він збільшується з кожним днем. Дитинка з кожним днем стає все більше, і животик росте з ним. Немовля стає сильнішою, міцнішою, його ворушіння стають настільки явними, що їх вже точно не можна ні з чим переплутати. Одні дітки плавають, інші штовхаються, причому це відбувається смішно і здорово. Багато батьків примудряються побачити ніжку або ручку, яку малюк так завзято випинає, штовхаючи маму.

УЗД-діагностика і тести



Сучасні технології дозволяють нам дізнатися наявність вагітності з перших днів затримки, наприклад, ви можете придбати тест на вагітність, який ви самостійно зробите будинку і дізнаєтеся результат. Також проводиться УЗД діагностика, яке дозволяє вам не тільки перевірити правильне розвиток плоду, а й побачити його, причому в об`ємному зображенні, які зараз так стали популярні. Погодьтеся, що побачивши це маленьке диво на екрані монітора, ви точно повірите в своє щастя.

індивідуальність

Особисто я вважаю, що однозначно відповісти на питання, через скільки можна відчути вагітність, просто неможливо. У кожної дівчини це відбувається по-своєму. Все залежить від внутрішнього, психологічного стану, готовності майбутньої мами до народження дитини. Думаю, що це почуття багато в чому межує з материнським інстинктом, який здатний прокинутися абсолютно в різний час, у кого-то під час вагітності, у кого-то після пологів.

Як відчути вагітність - так дуже просто. Живете, радійте, будьте завжди веселою, позитивною. Насолоджуйтеся кожним моментом своєї вагітності, пам`ятайте, що ці відчуття дуже важко повторити ще раз, це неймовірно. І всі жінки, у яких вже є дітки, так добре мене зрозуміють. Ці відчуття не можна описати, їх потрібно просто відчути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!