» » » Як дізнатися, як до тебе ставляться?

Як дізнатися, як до тебе ставляться?

Як дізнатися, як до тебе ставляться?

Оскільки людина завжди вважався істотою колективним, то цілком природно бажання вдало примкнути до соціальної групи оточуючих його людей, заслужити їх повагу і стати для них авторитетом. Але з розвитком цивілізації багато людей навчилися вдало приховувати свої справжні почуття, лицемірити і лестити в міру необхідності. У такій ситуації буває складно зрозуміти справжні емоції, які твоя персона викликає в оточуючих.

Необхідно засвоїти кілька абсолютно нескладних правил. Тоді стане зрозумілим, як дізнатися, як до тебе ставляться люди, з якими тобі щодня доводиться спілкуватися з обов`язку служби або в більш тісних особистих відносинах.

Азбука колективних відносин

Для початку варто просто уважніше придивитися до оточуючих. Якщо при твоєму появі людина відкрито посміхається і мило привітає тебе добрим словом, справляючись про те, як пройшов вчорашній вечір, то, швидше за все, він цілком позитивно розташований до твоєї персони. Але якщо при зустрічі товариш по службі бурмоче щось невиразне крізь зуби і його обличчя зображує явно притягнуті за вуха привітність, то навряд чи ти знаходишся в списку тих людей, з якими йому хочеться спілкуватися.



Якщо ти часто помічаєш, як при твоєму появі люди замовкають і переводять розмову на іншу тему, а твої дотепні жарти замість сміху викликають на їх обличчі швидше саркастичну посмішку, то твій авторитет в даному колективі, мабуть, залишає бажати кращого. Більш обнадіює таке ставлення оточуючих, коли люди запитують і прислухаються до твого раді, щиро висловлюють свої думки про те, наскільки правильно ти вступив до певних ситуаціях. Такі люди зазвичай спокійно реагують на твою справедливу, але не дуже образливу критику, яку ти можеш правильно піднести заплутався людині.

Хто є хто?

Статус твоїх знайомих досить просто визначити, якщо проаналізувати приводи, за якими ви спілкуєтеся, і їх частоту. Коли людина телефонує тобі тільки тоді, коли у нього з`являється необхідність отримати від тебе щось, будь то матеріальні засоби або будь-яка послуга, а після досягнення бажаного він буквально зникає знову на невизначений час, то перед нами постає характер вважати одним не варто. Використовувати інших в своїх корисливих цілях, звичайно, в дусі нинішнього часу, але аж ніяк не по-дружньому. Краще звернути увагу на тих, хто, щодня спілкуючись з тобою, досить чесний і не боїться вказати іноді на твої помилки, намагаючись при цьому допомогти їх ісправіть- хто зустрічно ділиться своїми переживаннями і може вислухати тебе, якщо це необхідно для відновлення психологічної рівноваги. Відкриті люди, які щирі в емоціях, завжди дивляться співрозмовнику прямо в очі, не відводячи їх в сторону.

Секрети любовних відносин



Ще більш важливим питання про дійсну суть відносин стає в особистому спілкуванні між статями. Часом молодим людям доводиться довго мучитися, щоб зрозуміти, як до тебе ставиться дівчина і цікава їй твоя компанія. Але ж для правильного встановлення «діагнозу» її відносини необхідно всього кілька простих аналітичних дій.

Якщо дівчина на твоє запрошення прогулятися або сходити куди-небудь, не роздумуючи, відгукується позитивно і при цьому в її голосі чути привітні нотки, то ти на вірному шляху. Однак часто буває так, що на твої дзвінки вона або взагалі не відповідає, або знаходить будь-який привід відмовитися від зустрічі. Тоді не варто плекати ілюзій і ще більше принижувати свою гідність, адже дівчина явно не горить бажанням тісно спілкуватися.

Є ще одна категорія жінок, які люблять з`являтися перед самими святами, а потім, отримавши належні їм подарунки, зникати до наступного урочистої події. Така поведінка красномовно говорить про використання чоловіки в своїй корисливою прихильності, але не до тебе, а до твоїх дарів.

Зрозуміти, як до тебе ставиться чоловік, також досить просто, адже любляча людина не стане використовувати фактор зайнятості для перенесення або скасування зустрічі з дівчиною. Він постарається, навпаки, знайти будь-який відповідний привід для отримання можливості побачитися, нехай навіть ненадовго. І якщо молода людина дарує тобі квіти не в честь обов`язкового свята, а щоб порадувати і зробити тобі приємне, якщо він, щиро дивлячись в очі, говорить про свої почуття і готовий чекати, скільки буде потрібно, не наполягаючи на негайній близькості, то варто придивитися до нього уважніше. Адже, можливо, незважаючи на не зовсім модельну зовнішність і відсутність значного банківського рахунку, він є твоєю заповітної половинкою. І не варто ламати голову, щоб зрозуміти, як дізнатися, як ставиться чоловік до твоєї персони, адже людина, що зазнає щирі почуття, обов`язково сам про все розповість словами або вчинками.

У відносинах між людьми найголовнішим є загальновизнаний факт того, що люди, в більшості своїй, відносяться до тебе так само, як ти ставишся до них. А тому якщо тобі не байдуже думка оточуючих, постарайся сприймати світ відкрито, без істеричних розборок і лицемірства. Увага до ближніх і бажання їм допомогти завжди окупляться тобі сторицею!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!