» » » Що написати чоловікові?

Що написати чоловікові?

Що написати чоловікові?

Пам`ятаєте ті часи, коли основним засобом зв`язку для людей на відстані було листування? Не було ні телефонів, ні Інтернету, але зв`язок не губилася. Писали довгі листи, які потім доставлялися адресату через кілька днів, а то і місяців. А якими бажаними були ці листи для одержувача! Адже прийшла звістка від дорогої людини або родича, яка повідає про його життя, надії і прикрощі. Ці листи довго зберігалися і перечитувалися по кілька разів.

Які листи пишуть сучасні люди?

Зараз все набагато простіше, адже є стаціонарні і мобільні телефони, спілкування по Скайпу. Подзвонив, поспілкувався - ніяких проблем. Все начебто зручно. Але тим не менш, не дивлячись на існування такої зручної речі, як телефон, важливе місце в спілкуванні між людьми на відстані займає саме листування. Звичайно, вона значно змінилася - для написання листа нам не потрібні ні ручка, ні папір. Та й одержувачу чекати довго не потрібно, лист приходить моментально. Йдеться, звичайно ж, про інтернет-листуванні. Електронні листи, листування в соціальних мережах, в ICQ і Скайпі - всюди люди спілкуються за допомогою листів і повідомлень. І хоч зараз немає строгих правил і вимог до того, як складати лист, все ж від того, як Ви його напишіть, багато в чому залежить ставлення співрозмовника до Вашої персони.

Давайте розглянемо докладніше, що написати чоловікові в першому листі. Також розберемося, як вести ділову переписку і що написати коханому чоловікові.

Пишемо лист симпатичному незнайомцеві

Варіантів, що можна написати чоловікові, який Вам сподобався, багато. Припустимо, Ви звернули увагу на його анкету на сайті знайомств або в соціальних мережах. Побачили і зрозуміли, що ось він - Ваш ідеальний чоловік. Але що написати чоловікові, щоб зацікавити його і продовжити знайомство? Перш за все, пам`ятайте, що своїм першим листом Ви повинні викликати інтерес до своєї персони. Не потрібно писати банально: «Привіт, як ся маєш?» І т. Д.

Якщо Ви вирішили написати повноцінне, змістовне лист, а не просто оригінальну фразу, врахуйте, що текст повинен бути досить довгим, щоб викласти Ваші думки, але не настільки, щоб набриднути одержувачу.

Перш ніж писати лист, уважно вивчіть інформацію про Ваш обранця: чим захоплюється, де навчався, де працює, що цінує в людях. Це необхідно, щоб почати розмову і грамотно підтримувати бесіду.



Пишіть з гумором: багато чоловіків дуже люблять дотепних дівчат, у яких гарне почуття гумору. Пишіть в простому стилі: чим простіше написаний текст, тим легше він буде сприйматися співрозмовником. Хваліть чоловіка, захоплюйтеся його вміннями, захопленнями і здібностями. Чоловікам подобається подібна увага.

Чи не завантажуйте його своїми проблемами і скаргами на життя. Навпаки, будьте для нього оптимістичним сонечком, у якого завжди все добре. Але не перегравати.

Фліртуйте і загравати з хлопцем. Трохи кокетства не завадить при листуванні.

Не тисніть на нього і не квапте. Рішення розвивати ваші відносини він повинен прийняти сам. Ваше завдання - підштовхнути його до цього.

Пишемо лист коханому



Коханого чоловіка можна порадувати цим листом - написаним від руки, на гарному папері, зі смаком оформленим. Послати його можна поштою або таємно підкласти в його речі. Написати листа коханому чоловікові не так вже й складно. А тим, хто не знає, що писати в такому листі, будуть корисні наступні поради.

Звертайтеся до чоловіка ласкаво по імені. Розкажіть йому про свої почуття, про те, як він Вам доріг. Написати приємне чоловікові нескладно, потрібно просто трохи подумати. Можете пригадати приємні моменти, які Ви провели разом. Помрійте в своєму листі про ваше спільне прекрасне майбутнє. Похваліть його за хороші вчинки, які він зробив.

Можете вставити в лист рядки любовного вірша, але їх не повинно бути багато. Також можна написати лист коханому чоловікові з ноткою інтриги, збудливо і багатообіцяюче, нехай він чекає з нетерпінням вашу наступну зустріч.

Дуже романтично буде, якщо скропити лист вашими духами і відобразити на ньому поцілунок.

Пишемо діловий лист чоловікові

Ділове листування відрізняється стриманістю, тактовністю і відсутністю зайвої інформації. Як правило, вона ведеться для вирішення конкретного завдання або проблеми. Нерідко у дівчат виникає питання: Як написати лист чоловікові, якщо він - Ваш діловий партнер? Відповідь проста: зміст листа до чоловіка, повинна носити суто професійний характер.

Потрібно обов`язково правильно вказати посаду, звання або ранг чоловіки, до якого Ви звертаєтеся в діловому листі. Діловий лист має бути чітко структуроване і мати звернення, основну частину, висновок. Можна використовувати постскриптум.

Важливо писати грамотно і по суті. У листі не повинно бути присутнім і натяку на флірт або жіноче кокетство. Недоречний в даному випадку і гумор.

Закінчити лист треба ввічливій фразою, в якій буде вказана ваша посада і прізвище. Наприклад, «З повагою, менеджер з персоналу компанії« Оріон », Іванова Т.М.».

Дотримуючись таких нескладних правил написання листів, Ви зможете справити найкраще враження на адресата.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!