Як поставити засос?

Як поставити засос?

Засос - це синяк на шкірі, що утворився внаслідок дуже сильного поцілунку. Зробити його нескладно, однак з огляду на, що зійде така «відмітка» не раніше, ніж через тиждень, а ставлення в суспільстві до неї не саме доброзичливе, варто все ж добре обміркувати, ставити її чи ні.

Як поставити засос: інструкція

В принципі, зробити засос можна на будь-якій ділянці тіла, але найкраще підійде область з найбільш ніжною і тонкою шкірою. Наприклад, можна поставити засос на шиї, одному з найбільш вразливих місць тіла, або на внутрішній поверхні руки або стегна.

  1. Доторкніться губами до потрібного місця і вберу ротом невелику ділянку шкіри, як би створюючи вакуум.
  2. Робити це потрібно без участі зубів, інакше крім синяка ви залишите ще й ранку.
  3. Послабляйте «захоплення» і знову всмоктуйте шкіру - вам знадобиться близько 30 секунд подібних маніпуляцій, щоб досягти потрібного ефекту.

Не очікуйте побачити характерну позначку відразу ж - вона проявиться через приблизно 10 хвилин. З перебігом часу колір синяка буде змінюватися і світлішати, поки синець не зникне повністю.

Однак перш ніж поставити засос, подумайте про те, що подібні плями на шкірі виглядають вкрай непривабливо. Причому мова йде не про якесь серйозне пошкодження шкіри, а про ставлення до засос в суспільстві.

Ставлення до засос



Подібні відмітини люди розцінюють по-різному:

  • Хтось вважає, що це яскраве свідчення пристрасті, пекучого сексуального бажання партнера, на якого нахлинуло стільки почуттів, що він виявився не в силах контролювати інтенсивність своїх ласк.
  • Інші сприймають засоси як своєрідне вираження власницьких почуттів до партнера. Мовляв, раз поставив (а) синяк на видному місці, значить, хоче показати іншим, що ця жінка / чоловік має другу половинку.

Причому переважна частина тих, хто оцінює синці від поцілунків цілком позитивно, чоловіки. А ось у представниць прекрасної статі подібне «прикраса» вважається зухвалим і вульгарним, адже споконвіку демонстрація дамою своїх інтимних перемог вважалася непристойною. Якщо ж засосов багато, то жінка і зовсім сприймається оточуючими як «гуляща». Саме цей факт слід враховувати перед тим, як нагороджувати партнерку засос на відкритих ділянках тіла.

Якщо ж пляма вже зрадницьки засяяло на самому видному місці, то за допомогою можна звернутися до статті Як позбутися від засосу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!