» » » Як виглядає презерватив?

Як виглядає презерватив?

У сучасному світі все частіше поширюються інфекції, які передаються статевим шляхом. Це виникає через неправильне запобігання під час статевого акту. Єдиним засобом, що захищає чоловіка і жінку від передачі статевих інфекцій, є презерватив. Він відноситься до засобів контрацепції бар`єрного типу. Його основна функція - запобігання зачаття і захворювань, що передаються статевим шляхом. Латекс є основним матеріалом виготовлення, хоча існують презервативи і з інших матеріалів, в тому числі з поліуретану. 

Як виглядає презерватив

Як називаються презервативи

Презервативи бувають чоловічі і жіночі. Чоловічі називаються «Кондом» (від фр. Condom). Надаватися на ерегований статевий член і є непроникним для сперми. І жіночий (фемідоми, від англ. Female + condom) Це трубка з поліуретану (або схожого матеріалу), яка вставляється в піхву. Її діаметр близько 8 см і довжина близько 18, на кінцях ущільнені кільця. Одне з кілець вводиться в піхву подібно діафрагмі, друге ж залишається зовні.

Тепер Ви знаєте, як виглядає презерватив. Жіночий презерватив - це єдиний захист жінки від небажаної вагітності. Він одночасно захищає і від ВІЛ-інфекції. З`явився фемідоми в 1990 році, а недавно стали випускати і латексні його варіанти.



Як виглядає презерватив

Виробники презервативів постійно розширюють асортимент. Зараз випускаються презервативи різних розмірів, забарвлень, з різними ароматами. Існують кондоми з різними виступами (пухирцями, вусиками і т.д.), або подовжують статевий акт, з додатковими мастилами тощо Але не варто забувати, що найважливіша функція будь-якого презерватива - це захист людини від небажаних наслідків статевого акту.

Як виглядає чоловічий презерватив можна подивитися в кінці нашої статті.

Як виглядає презерватив



Увага, тільки СЬОГОДНІ!