» » » Чим краще оберігатися?

Чим краще оберігатися?

Правильна контрацепція дуже важлива для жінки. По-перше, це надійний захист від небажаної вагітності. По-друге, сучасна контрацепція гарантує здоров`я та можливість завагітніти і виносити рёбенка в майбутньому. На сьогоднішній день медицина пропонує величезну кількість варіантів запобігання під час сексу. Отже, з`ясуємо, чим краще охоронятися.

Презервативи, гелі, спіралі, протизаплідні таблетки. Що ж вибрати для молодої дівчини, для жінки, яка вже має дитину або не хоче мати? Самий ненадійний метод, який має великий відсоток збоїв, але який не вимагає ніяких медичних втручань - це календарний метод. Щоб з`ясувати в який день у вас найнижча ймовірність завагітніти, відніміть число 18, від кількості днів вашого найкоротшого менструального циклу, і число 11 від найдовшого менструального циклу. Різниця днів - і є самий "безпечний" період.

При зміні статевого партнера

Чим краще оберігатися від вагітності, якщо ви молода дівчина, яка не має постійного статевого партнера? У такому випадку, краще всього вдатися до таких надійним методам як використання презерватива. Імовірність захисту 98%. Також дуже популярні в наші дні запобігання за допомогою вагінальної свічки і протизаплідних таблеток. Плюс такої контрацепції в захисті від інфекції. Багато дівчат незадоволені протизаплідними таблетками через те, що в період їх застосування, багато набирають зайву вагу. Частково це так, але при консультації з кваліфікованим гінекологом, і правильному виборі таблеток, такої проблеми іноді і не виникне.

Після пологів



Чим краще оберігатися після пологів? Таке питання, можна почути від жінок, які вже мають дитину і хочуть вибрати правильний захист до того, кого захочуть завести другу дитину. Найпопулярніший вибір таких жінок - це внутрішньоматкова спіраль. Вона ставиться терміном від трьох до п`яти років. Жінка після пологів, веде активне статеве життя, особливо потребує ефективної захисту від небажаної вагітності, з тієї причини, що після пологів, жіноча статева система найбільш вразлива і піддається інфекціям. Тому перший час після пологів вагітніти небажано.

Проблема вибору контрацептиву в післяпологовий період ще в тому, що жінки годують грудьми дитини, і прийом оральних контрацептивів небажаний. У цьому випадку, радимо вибирати вам протизаплідні таблетки, що містять один гормон - гестаген. Звичайно, самим надійним і простим методом запобігання є презерватив. Всі методи запобігання та спіраль, і презерватив, і правильні протизаплідні таблетки, захищають від інфекцій, захищають від хвороб і прості в застосуванні. У будь-якому випадку, проконсультуйтеся з лікарем, організм кожної жінки індивідуальний, і може відкидати деякі способи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!