» » » Які протизаплідні таблетки краще?

Які протизаплідні таблетки краще?

Чимала кількість жінок, які зацікавлені в хорошому сексі, приділяють величезну увагу власній контрацепції, тому вибирають для себе такий спосіб запобігання, як спеціальні протизаплідні таблетки. На сьогоднішній день всі аптечні вітрини переповнені товарами такого змісту. Тому не варто дивуватися, що у сучасних жінок, які уважно ставляться до свого здоров`я, може виникнути таке питання: які протизаплідні таблетки краще?

Впевненої відповіді на це питання дати не можна, тому що протизаплідні таблетки, так само як і інші ліки, повинні бути строго призначені лікарем, який протягом довгого часу вивчав організм жінки. Так як таблетки проти зачаття - це препарати, які містять у величезній кількості гормони, то без дозволу лікаря їх вживати не варто: жіночий організм унікальний, і він не терпить експериментів над собою.

загальні поради

Лікарі постійно попереджають, що не можна постійно використовувати одні і ті ж контрацептиви за порадою рекламних вивісок або з досвіду подруг. Які протизаплідні таблетки краще, Вам зможе відповісти тільки кваліфікований фахівець.

Ідеальним варіантом вибору контрацептивів будуть таблетки, виписані вам після проведення численних досліджень аналізів, УЗД малого таза, індивідуального огляду гінеколога, перевірки крові на цукор і гормони.

Саме самостійний вибір протизаплідних таблеток і здатний згодом народити величезну кількість розповідей про те, які страшні наслідки можуть з`явитися в результаті застосування цього препарату: поява зайвої ваги, підвищення волосяного покриву на тілі, нудота, поява прищів і багато іншого. Такі наслідки з`являються у тих, хто вибирає ліки без консультації з фахівцем.

Що кажуть лікарі



Величезна кількість лікарів вважає, що аж до двадцяти п`яти років необхідно утриматися в застосуванні протизаплідних засобів, а використовувати більш традиційні методи контрацепції, так як до цього періоду формується гормональний фон. Однак, незважаючи на це, чимала кількість нехтує порадами фахівців. Що стосується дам віковій категорії після 25, то для них непоганими протизаплідними препаратами є, Мерсилон, логест, Трірегол - саме такі таблетки рекомендує дамам Всесвітня організація охорони здоров`я. Якщо ж говорити про не народжували жінок, то для них існують Діані-35, Силест, а також логест.

Народжували ж жінки можуть мати на увазі, такі препарати як Новинет, Фарматекс, і Марвелон. Цими ж засобами можуть користуватися і дами за тридцять і сорок років. Непоганими контрацептивами також називають Трізістон, Триквилар.

Якщо жінка перебуває в стадії лактації, то їй можна порекомендувати протизаплідні таблетки під назвами Мікролюкт, Чарозетта, Екслютон. Такі препарати можна використовувати і під час лактації, так як в них знаходиться всього лише один гормон - це частинки прогестагену. Тому такі препарати проти зачаття повністю нешкідливі для жінки і для малюка.

Однак на питання: які протизаплідні таблетки краще, немає однозначної відповіді. Не варто їх вважати і нешкідливими, треба завжди пам`ятати, що це таблетки, і що вони побічно все-таки шкодять організму.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!