» » » Коли робити операцію?

Коли робити операцію?

Коли робити операцію?

Всі ми діти природи, і волею-неволею підкоряємося її законам. Цивілізація, звичайно, бере своє: керуватися тільки погодними явищами нам не доводиться. Але ті, хто довіряє законам природи, часто знаходять неймовірну взаємозв`язок між людиною і навколишніми його явищами. Так, наприклад, абсолютно точно встановлено, що величезний вплив на кожного жителя планети в більшій чи меншій мірі надає Місяць. Вона абсолютно точно може підказати, коли солити капусту, коли сіяти землю і навіть, коли робити операцію тому або іншому пацієнтові.

Вплив нічного світила на людський організм ще в 5 столітті до нашої ери довів Гіппократ. У ті часи він запевняв, що лікар ні в якому разі не повинен стосуватися ножем людини, якщо на момент операції Місяць знаходиться в його знаку. Причому кожному знаку відповідав навіть тип операції. Наприклад, в дні Терезів не можна оперувати нирки, в дні Козерога - коліна і так далі.

Місячний календар: коли робити операцію

Після століть, вчені-астрономи абсолютно точно пояснили висновки Гіппократа. Справа в тому, що та чи інша фаза Місяця визначає активність організму і його наповненість енергією. Ці показники серйозно пов`язані із загальним станом здоров`я. Так що і в лікуванні, і в профілактичних, і оздоровчих заходах, необхідно враховувати знак зодіаку, в якому перебуває Місяць, а також те, яка вона на небі - зростаюча або спадна.

Головний висновок, до якого прийшли астрологи, виявився дивним: самі несприятливі наслідки гарантовані в разі, якщо операція або процес реабілітації відбуваються в період молодого Місяця, тобто в першій половині місяця. Саме в цей час можуть виникнути ускладнення і інфекції, рани зарубцьовуються гірше, частіше виникають кровотечі. Відповідно, сприятливі дні для операції - це дні так званої ущербної (зменшенням) Місяця.

Знак Зодіаку і його вплив на день операції



Астрологи запевняють, що кожен знак Зодіаку управляє певним відділом і дільницею тіла людини. І цей фактор обов`язково слід враховувати, ставлячи собі питання про те, коли можна робити операцію. Наприклад, Овен «контролює» голову, а це значить, що в дні місячного гороскопу, коли він очолює, хірургічні втручання, пов`язані з головою, краще не проводити.

Але майте на увазі: перехід від впливу одного знака Зодіаку на інший відбувається м`яко, тобто, коли саме один знак змінить інший, точно прорахувати неможливо. Наприклад, якщо в місячному календарі кілька днів поспіль йдуть під знаком Риб, то перший їх день все ще панує Водолій, а вже ввечері другого дня заявить про себе Овен. Так що, перед операцією потрібно переконатися, чи не надасть сусідній знак негативний вплив на самопочуття хворого.

Звичайно, цілком довіряти астрологічним прогнозам виходить не завжди. Адже бувають екстрені випадки, коли потрібно невідкладне хірургічне втручання. У цьому випадку, вдаватися в місячний гороскоп і запитувати астрологів, коли краще робити операцію - не має ніякого сенсу. Вже хто-хто, а звіздарі точно знають, що визначений зірками шлях не змінити, в тому числі і серйозні маніпуляції, пов`язані з порятунком здоров`я і життя. Кожен повинен пройти те, що повинен, а зірки - тільки висвітлюють дорогу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!