» » » » У який місячний день народився?

У який місячний день народився?

У який місячний день народився?

Астрологія завжди приваблювала людей своїми незбагненними таємницями. Але ж познайомившись з нею можна дізнатися багато цікавого про себе і своє призначення, а також і про те, що, в якійсь мірі пов`язано з нами. Особливо важливо в цій справі дізнатися, в який місячний день народилася людина, оскільки ця дата містить в собі величезну інформацію, але основі, якої можна зрозуміти його характер, поведінку, місії, здоров`я і передбачити найважливіші події в його житті. А якщо знати які негативні події вас підстерігають, то скориставшись підказками зоряного неба підказками можна уникнути їх або пом`якшити свою долю.

Обчислюємо свій місячний день

Можна спробувати обчислити свій місячний день самостійно. Для цього можна знайти спеціальну літературу, де докладно розповідається про обчисленні місячного дня. Також можна знайти місячний календар року вашого народження. Звичайно, це справа не з легких, але все ж це можливо. Якщо ви не змогли відшукати календар потрібного вам року, то можна спробувати знайти календар за один з років, коли вам було 19, 38, 57 років. Цей календар дасть вам аналогічні дані, оскільки кожна з фаз місяця випадає на аналогічне число місяця раз в 19 років.

Обчислюємо місячний день онлайн



Найпростішим способом дізнатися свій місячний день - це скористатися онлайн сервісом на якомусь астрологическим сайті, яких в інтернеті безліч. Для того щоб програма знайшла ваш місячний день вам буде потрібно в вести в поля дату і приблизний час свого народження. Це можна зробити за допомогою програми з ресурсу: "Енциклопедія людей та ідей". Крім цього там навіть подано короткий опис місячних днів. Скориставшись програмою з веб ресурсу"Положення Місяця в момент народження", Ви зможете визначити не тільки свій місячний день народження, але і аспект з Місячним вузлом, і знак Місячного Зодіаку. Тобто крім інформації про місячному дні, ви отримаєте ще й характеристику, якої немає в рядовому гороскопі за знаком зодіаку. Але варто зазначити , що такі програми мають свій відсоток похибки, особливо коли однакова інформація, на різних ресурсах дала різні результати. в цьому випадку слід більш точно вказати час свого народження, і спробувати ввести інформацію в декілька програм, а потім на основі них прийняти рішення. Якщо ж результати досить сильно відрізняються, то краще звичайно, сходити до астролога, щоб він вирахував ваш місячний день, і ви не сумнівалися в його достовірності. Тепер ви знаєте, як дізнатися місячний день народження, і зможете на основі цих даних внести корективи у своє життя, яка неодмінно покращиться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!