» » » Як дізнатися дату народження людини?

Як дізнатися дату народження людини?

Як дізнатися дату народження людини?

Ви хочете з`ясувати, скільки років вашому знайомому або в який день його можна вітати з Днем народження? Для цього вам необхідно з`ясувати дату його народження. Як дізнатися дату народження людини? Є кілька способів:

  1. Соціальні мережі. Якщо людина зареєстрована в соціальній мережі, то, можливо, при заповненні своїх особистих даних на сторінці він вказав дату свого народження. Спробуйте з`ясувати дату народження таким способом, пошукавши людини в популярних соціальних мережах.
  2. Ще один спосіб - подивитися дату народження в документах, найпростіше це дізнатися з паспорта людини. Однак будьте обережні, адже шукати і переглядати чужі документи без відома і дозволу власника є незаконним.
  3. Якщо у вас є спільні знайомі або друзі, то можна у них дізнатися дату народження людини. Якщо ж вони самі не в курсі, то попросіть їх допомогти вам, якщо не хочете, щоб людина не дізнався, що саме ви цікавитеся датою його народження. Нехай вони ненароком поцікавляться у самої людини, коли він народився.

Мабуть, це найбільш адекватні способи дізнатися, коли народилася людина. Зараз в Інтернеті з`явилося багато ресурсів, які пропонують дізнатися на прізвище дату народження людини, а також за іншими даними. Як правило, після того як ви введете всі відомі вам дані про людину, вас попросять відправити СМС-повідомлення на певний номер, щоб підтвердити, що ви збираєте інформацію не для спаму та ін. Не ведіться на це ніколи! В Інтернеті не може бути легальних ресурсів для з`ясування подібного роду інформації, так як вона є особистою і її поширення без дозволу є незаконним! Крім того, ви можете втратити частину коштів на своєму телефоні, так нічого і не отримавши.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!