Що робити, якщо ноги худі?

Що робити, якщо ноги худі?

Стрункі та красиві жіночі ніжки в усі часи були предметом захоплення чоловічої половини населення. Але що робити, якщо ноги худі?

Найчастіше, багато жінок, без видимих причин, що не задоволені своїм зовнішнім виглядом. Хтось вважає, що у неї дуже «пишні» стегна, ну а хтось, навпаки, записав себе в «безнадійні худеньких». Однак, дуже часто, це не відповідає дійсності. Можливо, проблема не така велика, як вам здається.

Тому, щоб не гвалтувати себе даремно, давайте розрахуємо мінімальні обсяги ніжок, які допустимі при вашому зрості. Для цього необхідно порахувати ваш зростання в сантиметрах, а потім помножити його на коефіцієнт 0.21 (для литок) і 0.32 (для стегна). Якщо цифра, яка у вас вийшла, більше ваших реальних параметрів, то ваші ніжки в повному порядку. Ну а якщо менше, тоді давайте подивимося, чим можна виправити ситуацію.

Худі ноги: що робити



Загальновідомо, що проблему худих ніг не вирішити тільки за допомогою посилення раціону харчування (хоча зайву кількість калорій вам буде теж корисно). Фізичні навантаження в даному питанні не менш важливі. Тільки запам`ятайте, щоб отримати результат, всі вправи необхідно виконувати повільно.

  • Ноги на ширині плечей, носки спрямовані назовні. Повільно піднімайтеся на носочки, і так само повільно опускайтеся. Повторюйте не менше 25, 30 разів.
  • Ноги на ширині плечей. Беремо невеликий гумовий м`яч і затискаємо його між щиколоток. Протягом 5-6 секунд стискаємо м`ячик, а потім на такий же період часу розслаблюємо м`язи. Поступово потрібно збільшувати кількість повторів від 10 до 20 разів.
  • Сядьте на стілець обличчям до спинки і візьміться за неї руками. Лікті щільно притиснуті до тулуба. Стопи стоять на підлозі. Повільно підніміться зі стільця, випрямляючи ноги в колінах, і так само повільно поверніться на місце. Повторюємо 25-30 разів.
  • Ходьба на носках. Тримайте спину прямо. Зробіть не менше 70-80 кроків.
  • Гарну форму ніг і особливо литок можна отримати і займаючись на велотренажері. Якщо ж немає такої можливості, то замінити велотренажер можна наступним вправою. Лягаємо на спину. Руки уздовж тулуба вниз долонями. Підніміть ноги, зігнуті в колінах, і імітуйте руху їзди на велосипеді. Виконуйте щодня не менше 10-15 хвилин.

вибираємо одяг

Як відомо, правильно підібраний одяг покликана приховувати недоліки фігури і підкреслювати її гідності.

  • Класичні брюки і брючні костюми, довгі хвилясті сарафани, різні спідниці асиметричної форми або з великим малюнком - відмінно підійдуть власницям худеньких ніжок. Тільки не забувайте, що довжина вашої спідниці обов`язково повинна бути нижче коліна.
  • Підберіть собі пару світлих колготок або колготок з великим малюнком. Так само добре виглядатиме велика в`язка або поперечний візерунок. Класичні джинси теж відмінно виглядатимуть на вашій фігурі. Якщо у вас прямі ноги, то можете навіть вибирати модні зараз завужені моделі. Джинси з ефектом потертості додадуть вам обсягів.
  • Перетворити ваші худі ніжки здатна також і правильно підібране взуття. Вам підійдуть класичні туфлі на підборах середньої висоти, або звичайні балетки. Вибираючи взуття, уникайте великої кількості всілякої фурнітури. Чоботи і напівчоботи підбирайте з хутряними халявами або гармошкою - так ви створите відсутній вам об`ем.Вот ми і з`ясували, що робити, якщо ноги дуже худі.

Як бачимо, нічого непоправного немає. Сподіваємося, що наші поради вам обов`язково допоможуть.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!