» » » Як зробити ноги стрункішими?

Як зробити ноги стрункішими?

Як зробити ноги стрункішими?

Красиві стрункі ноги - це не просто мрія представниць жіночої статі, а й один з головних чинників, на який звертають особливу увагу чоловіки. Тому прекрасним дамам дуже хочеться знати, як зробити ноги стрункішими, щоб виглядати приголомшливо. У статті розібрані найпоширеніші ефективні методи, що дозволяють добитися бажаного ефекту. Йтиметься як про візуальних способах, які допомагають зробити ноги стрункими, так і про відомих процедурах для схуднення.

Як схуднути в ногах

Повні ноги - великий дискомфорт для будь-якої жінки, тому багато жінок задаються питанням, як зробити ноги стрункішими. Відповіддю на нього є такі найбільш дієві способи:

  • правильне харчування;
  • фізичні вправи;
  • тренажери.

Якщо у вас повні ноги і ви бажаєте схуднути, вам доведеться переглянути свій раціон харчування. Так, необхідно знизити кількість споживаних в день калорій до 500. Для цього використовуйте в їжу більше овочів і фруктів, а також не нехтуйте дієтами, спрямованими саме на схуднення в області ніг.



Фізичні вправи - найефективніший спосіб добитися стрункості ніг. Слід вибрати такі їх види, в яких навантаження зосереджена саме на нижню частину тулуба. Це, в першу чергу, активна ходьба, біг, стрибки зі скакалкою, плавання і їзда на велосипеді. Фахівці з фітнесу рекомендують приділяти подібним заняттям не менше трьох годин щотижня.

Для того щоб прибрати жир з верхньої частини ніг ідеально підходять присідання з гантелями, які направляють основне навантаження на м`язи стегон і сідниць. Для схуднення нижній частині радиться робити випади: робиться великий крок вперед правою ногою, поступово згинаючи її в коліні до тих пір, поки інша нога не торкнеться підлоги. Те ж саме робиться з лівою ногою. Вправу потрібно проробити 10-15 разів.



Хорошим засобом для схуднення ніг служать також різні тренажери в спортзалі. Вони дозволяють збільшити і активувати м`язову масу, що означає швидке спалювання калорій. Адже чим вищий відсоток м`язів тіла, тим менше жирової тканини.

Про інші способи схуднення в ногах можна прочитати тут.

Як візуально зробити ноги стрункішими

Крім занять спалюванням калорій і схудненням в області ніг, можна також носити одяг, який допоможе створити потрібний ефект. Ось перелік способів зробити ноги візуально стрункішою:

  • Взуття тілесного кольору на високих підборах і платформі з безбарвними колготками або панчохами зливається з відтінком ніг, створюючи ефект довгих і струнких ніг.
  • Темні брюки або чорні колготки візуально стрункішою ноги, особливо в поєднанні з широким жакетом або блузою. За рахунок такого поєднання верхня частина набуває зоровий об`єм, на тлі якого ноги здаються стрункішою.
  • Плаття або спідниці міді, що прикривають коліна, здатні візуально витягнути силует, надавши йому стрункість. Взуття з такими нарядами повинна бути на високій платформі або підборах.
  • Пишні сукні, ледь прикривають коліно, також можуть створити ефект стрункості ніг за рахунок обсягу у верхній їх частині. Так званий "фасон тюльпан" може стати прекрасним варіантом.
  • Літні брюки з легкої тканини зможуть сприяти стрункості ніг, якщо будуть трохи довше їх і будуть прикривати високий каблук.

Багато жінок не знають, як зробити худі ноги стрункими. Насправді для худих ніг також існують різні способи, що допомагають досягти ефекту стрункості. Штани кльош, довгі спідниці і сарафани можуть стати ідеальним варіантом одягу для власниць худих ніжок. Не варто нехтувати джинсами і брюками в класичному стилі, проте, якщо ноги дуже криві, то від такого вибору краще відмовитися.

Про те, як можна виправити кривизну ніг, читайте тут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!