» » » Як зробити подарунок з паперу?

Як зробити подарунок з паперу?

Як зробити подарунок з паперу?

Якщо ви хочете піднести оригінальний подарунок близькій людині, то вам напевно буде цікава наша стаття на тему, як зробити подарунок з паперу. Ми з вами познайомимося з техніками виготовлення паперових подарунків і навчимося, в тому числі, робити подарунки не тільки зі звичайної, але і з кольоровою, і навіть гофрованого паперу.

Подарунок з паперу своїми руками

Для початку давайте навчимося робити колаж з паперу. Для роботи нам знадобляться: ножиці, папір, клей, а також різні предмети, які ви за своїм бажанням можете використовувати в якості основи для подарунка. Для створення гарного колажу вам також знадобиться і комп`ютер з інтернетом, а також кольоровий принтер - так можна буде отримати будь-яку бажану зображення. Тепер беремо великий аркуш паперу, але спочатку підбираємо матеріал. Можна використовувати роздруковані з інтернету зображення, або використовувати наявні будинку листівки, журнали та інші видання. Важливо тільки не зіпсувати дорогі людині зображення, тому не варто їх вирізати, наприклад, з його улюблених журналів або книг. І найголовніше - колаж повинен складатися із зображень за темами, якими ваш близька людина цікавиться. Не варто підбирати колекцію квітів або рослин, якщо ваш близький і кохана людина цікавиться, скажімо, авіамоделюванням. Якщо ж він любить спорт, відберіть або купіть спортивні журнали, вирізаючи звідти зображення з гравцями або його улюбленими командами, а в інтернеті сьогодні можна легко підібрати і роздрукувати зображення прапорів, емблем команд, м`ячів і т.д.

складаємо колаж



Тепер звернемося до сімейних фотографій, робимо з них копії або скануємо і роздруковуємо. Добре, якщо у вас є цифрові знімки, тільки перед друкуванням слід регулювати розмір фотографій. При необхідності можна вирізати зі знімків все найнеобхідніше для колажу - зовсім не обов`язково використовувати фотографію цілком. Тепер настала пора з`єднати всі знайдені і відібрані зображення разом. Це - найцікавіший і творчий момент складання колажу. Міняйте зображення місцями, наведіть в різні кути - вийде своєрідний «пазл», який потрібно скласти найбільш вдало, щоб елементи колажу добре поєднувалися один з одним. Можливо, від якихось зображень доведеться відмовитися, якісь замінити. Можна і накладати їх один на одного. Як тільки вирішите, приклейте зображення до паперу клеїть олівцем або двосторонньою липкою стрічкою. Тепер можна прикріпити ваш колаж на якусь міцну основу, заламинировать його або навіть відсканувати і зберегти на диску, щоб потім роздрукувати його на якомусь предметі, створивши, таким чином, унікальну річ. Це сьогодні можна легко зробити в багатьох фірмах, які надають такі послуги. Деякі ставлять колажі в рамку і вішають на стіну - виходить дуже красиво, чому не заміна казенної картині?

Подарунки з кольорового паперу



Тут доречно буде згадати знамениту техніку орігамі, адже навіть фігурки, зроблені зі звичайної білого паперу, дуже подобаються людям, чому б не використати для цього папір кольорову? Погодьтеся, зелений дракон, червона квітка, жовта пташка виглядатимуть набагато веселіше своїх безбарвних «побратимів». Про орігамі написана величезна кількість статей, маса книг, а більшість інструкцій викладено в інтернеті, в тому числі, і на нашому сайті. Для пошуку просто наберіть потрібний предмет або тварина і слово орігамі - запевняю вас, пошукова система видасть велику кількість подібних інструкцій, і навіть з пояснювальними картинками. Про колажі та орігамі ми поговорили. Ну, а що ще, крім таких виробів, можна зробити з кольорового паперу? Насправді, багато. Можна зробити красиву листівку і обклеїти її квітами або відповідними зображеннями, вирізаними з паперу, можна, нарешті, просто вирізати з паперу багато чудових речей і розфарбувати їх, або вирізати і склеїти. Гарна добірка подарунків з паперу є ось: тут - подивіться, скільки чудових виробів! Ну, а ми поговоримо трохи і про папері гофрованої.

Подарунки з гофрованого паперу

Перше, що спадає на думку, при погляді на гофрований папір: які гарні з неї можуть вийти квіти. І це дійсно так! З гофрованого паперу можна самостійно виготовити троянди, квітки вишні, ромашки, соняшники, проліски, волошки ... взагалі будь-які квіти. А ось вам майстер-клас виготовлення квіткового кулі з гофрованого паперу. А от тут добірка вищеописаних квітів з посиланнями на інструкції. Дивлячись на ці зображення, неможливо повірити, що такі чудеса можливо створити зі звичайного паперу, але це так! Уявіть, як зрадіє ваша дівчина, дружина, мама, бабуся, сестричка або просто подруга, коли ви піднесете їй таку красу! А що ще можна зробити з гофрованого паперу? Практично будь-які рослини, тварин, словом, майже всю живу природу. Ну а любителям підносити подарунки красиво, думаю, сподобається варіант подарунковій кошики з гофрованого паперу. Як її зробити, можна подивитися, пройшовши за попередньою посилання - там є ця інструкція з фотографіями. Загалом, як ви, напевно, вже зрозуміли, з паперу можна зробити практично все, що завгодно - будь-який предмет, тварина, рослина, техніку. Можна створити гарний колаж або вирізати щось, або за допомогою хитрих згинів виготовити фігурку орігамі. Вибір за вами, адже ви вже знаєте, що подарунок з паперу своїми руками зовсім не складно виготовити, а головне, він буде приємним сюрпризом для ваших близьких.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!