» » » Що подарувати доньці?

Що подарувати доньці?

Що подарувати доньці?

На свята так хочеться зробити чарівної донечці подарунок, який подарує їй масу найпозитивніших світлих емоцій! Якщо ви ніяк не можете придумати, що подарувати дитині, то ця стаття виявиться вам корисною.

Що подарувати доньці: ідеї подарунків

іграшки

Залежно від віку свого чада ви можете підібрати:

  • Ляльку. Це може бути високотехнологічний пупс, який так нагадує живого малюка, славнозвісний Барбі (або її більш оригінальні родички з Монстер Хай) або ж колекційна авторська лялька в дизайнерському вбранні. Останній варіант підійде для дівчаток підліткового і старшого шкільного віку, які вже вміють поводитися з речами акуратно, грамотно оцінюючи їх вартість.
  • Дитячий комп`ютер. Неймовірно барвисті, з великою кількістю таких цікавих дитині кнопочок, ці гаджети пропонують непогані можливості для навчання дитини. Разом з іграшкою дочка в ігровій формі вивчить букви і цифри, віршики, дізнається багато казок, подивиться мультики і послухає пісні.
  • Дитячу міні-кухню. Плита з духовою шафою, раковина, холодильник і кавоварка, шафки з тарілками і чашками - все як у справжньої господині, тільки повністю безпечне для дитини. Також можна придбати дитячу пральну машину і праску, пилосос або цілий набір для прибирання з крихітними іграшковими щітками, відерцями, тазиками.
  • Гойдалки, які можна повести в дверний отвір в квартирі.
  • Ляльковий будиночок.
  • Набір лікаря.

Одяг та аксесуари, прикраси

Можна купити новий наряд для коханої дівчинки, а також аксесуари та взуття до нього. Такий подарунок буде одночасно і приємним для дитини, і практичним.

На торжество, звичайно, найкраще подарувати гарне святкову сукню, підібравши до нього елегантні туфельки, поясок. Але завжди можна купити і що-небудь для повсякденного носіння - дитина свідомого віку напевно буде радий новій спідничці або комбінезону, стильним джинсам, яскравою блузці, теплому затишному светра і, звичайно, ніжним витонченим прикрас зі срібла або золота: сережок, ланцюжку, цікавого кулона . Якщо грошей на ювелірні прикраси немає, то завжди можна купити якісну біжутерію.

дитяча косметика

Будь-яка маленька модниця вже років з 6-7 мріє про справжню косметиці, адже у мами завжди так багато цікавих баночок і коробочок.



Ви можете як придбати вже готовий набір, так і скласти його самостійно. Покласти в нього можна буде наступне:

  • дитячу гігієнічну помадку з приємним ароматом;
  • дитячий крем для рук / особи;
  • витончене дзеркальце;
  • гребінець;
  • духи (можна купити як дитячі, так і дорослі - із серії легких солодких, квіткових або фруктових ароматів).

Портрет, фотосесія

Дівчинка років 16-18, можливо, зрадіє власним портрету, виконаного рукою талановитого художника. Зробити його можна, зокрема, за фотографією. При цьому можна замовити як малюнок в класичній техніці, так і незвичайний стилізований портрет. Помістіть картину в витончений ошатний багет, і робота стане чудовою прикрасою її спальні.

Також можна домовитися про тематичної фотосесії. Дочки напевно буде приємно похвалитися перед друзями красивими професійними знімками.

Абонемент на курси



Чому б не заохотити тягу дитини до нових знань, його захопленням? Подаруйте доньці бажаний сертифікат на відвідування курсів модельного / акторської / вокальної майстерності, гри на музичному інструменті, танців, рукоділля.

Разом з абонементом можна подарувати набір для творчості або, наприклад, костюм для виступів.

ремонт спальні

Ви давно збираєтеся оновити кімнату вашої улюбленої дівчинки, зробити там ремонт, купити нові меблі? Тоді День народження або, наприклад, Новий рік, будуть чудовою нагодою порадувати дитини оновленнями. Відвезіть чадо до батьків, а самі займіться переклеюванням шпалер і установкою нової ліжечка, стола, прикрасою інтер`єру. Що стала ще більш затишною і красивою кімната буде чудовим подарунком для малечі.

Спортивний інвентар

Хочете, щоб донечка росла сильною, здоровою? Тоді всіляко заохочуйте заняття спортом. Для цього на свято можна подарувати велосипед, ролики або ковзани, ошатну шапочку для плавання і купальник, новенькі лижі або скейтборд. Орієнтуйтеся на інтереси дитини.

Розваги

Щоб від подарунка у дитини залишилася маса яскравих позитивних емоцій, варто розглянути варіант покупки сертифікату, що дарує "враження". Так, це може бути абонемент на оренду сігвея або ізігладейра, прогулянка на конях, квиток на шоу мильних бульбашок або вогняне шоу, в дельфінарій (додатково можна домовитися про те, щоб дочка поплавала з дельфінами), на виставку живих метеликів.

Також можна замовити прогулянку на теплоході для дочки і її друзів. Не забудьте подбати про оздоблення каюти, де буде проходити бенкет, і частування гостей. Замовте святковий салют, і торжество, безсумнівно, запам`ятається надовго.

Якщо дитина обожнює активний відпочинок, ігри змагань, то можна подарувати сертифікат для дочки і її друзів на відвідування клубу Q-zar. Це аналог тиру, тільки стріляти гравці будуть зі спеціальних лазерних автоматів. Гра проходить в кімнаті-лабіринті з блискучими в напівтемряві різнокольоровими вогнями-перегородками. Видовище виходить дуже яскраве, вражаюче.

Ідеї подарунків для маленької дитини ви знайдете в статті Що подарувати доньці на рік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!