» » » Що подарувати хлопцеві 12 років?

Що подарувати хлопцеві 12 років?

Що подарувати хлопцеві 12 років?

Подарунок молодій людині в 12 років, як і в будь-який інший період, повинен відповідати його інтересам, тому не зайве було б поцікавитися у батьків і знайомих, що може сподобатися хлопчикові. Нижче представлені ідеї оригінальних і традиційних подарунків хлопчикам-підліткам на день народження і в День захисників Вітчизни.

Що подарувати хлопцеві на 12-річчя

  1. Скарбничка. У цей період у багатьох дітей є кишенькові гроші і незвичайна скарбничка може йому дуже стати в нагоді. Благо індустрія подарунків пропонує сьогодні різноманітний дизайн таких аксесуарів, тому витратьте трохи часу на вибір оригінальної скарбнички і ви, напевно, порадуєте іменинника.
  2. Набір ассасина або шолом Залізної Людини. Ну і, звичайно, інші аксесуари супергероїв або персонажів аніме та фентезі. В залежності від уподобань підлітка.
  3. Нічник. Сьогодні в магазині можна знайти світильники з імітацією хвиль, зоряного неба, місяця і так далі. Такі речі і функціональні, і цікаві своєю оригінальністю.
  4. Книги-енциклопедії. Тут у вас теж буде великий вибір. Можна подарувати книгу про відносини з протилежною статтю, адаптовану для дітей віком іменинника, або пізнавальну літературу про тваринний світ, техніці, астрономії і т. П.
  5. Спортивні кросівки. Зазвичай хлопчики в цьому віці починають стежити за своїм зовнішнім виглядом, і якщо вам відомо, що хлопець мріє носити взуття від «Nike» - уважте його. Це ж стосується й іншого спортивного інвентарю та одягу.
  6. Цифрова техніка: телефон, планшет, плеєр. Особливо до речі будуть ці предмети, якщо у хлопчика їх поки немає.
  7. Професійний фотоапарат. Підійде, якщо дитина цікавиться фотографією або просто любить фотографувати.
  8. Настільний годинник, будильник. У цьому віці у підлітка з`являється потреба у власному просторі. Допоможіть організувати його за допомогою таких дрібниць. Ви можете вибрати «літаючі» будильники, годинники з мішенню, інші незвичайні варіанти, які потішать дитини.
  9. Настільні ігри. Такі набори для ігор підійдуть для компанії підлітків, щоб скоротати дозвілля, відпочити, а може навіть збагатитися новими знаннями.
  10. Міні-ролики. Спеціальні колеса, які кріпляться до кросівок і дозволяють пересуватися пішки або розігнавшись, проїхати якусь відстань.
  11. Веб-камера, ігровий джойстик, кермо. Словом, аксесуари, які стануть в нагоді для гри на комп`ютері або бесід за допомогою інтернету.
  12. Подушка, постільна білизна, килимок для миші. Аксесуари повинні бути чисто «хлоп`ячими», як варіант можна використовувати принт на тканині, вибравши в якості малюнка фото дитини або його улюблених героїв.
  13. Оригінальні учнівське приладдя. Школяру можуть бути цікаві незвичайні ручки, пенали, обкладинки на зошити та інше.

Подарунки на 23 лютого



В такий день хочеться підкреслити роль хлопчика як майбутню опору сім`ї та захисника Батьківщини. Тому і подарунки зазвичай «зі змістом»:

  1. Нотатки з тематичної обкладинкою. Стане в нагоді для запису важливої інформації і, можливо, допоможе підлітку краще організувати власний час.
  2. Годинник-хронометр. Необов`язково дорогі, зате функціональні, як у дорослих.
  3. Набір моделей військової техніки. Гарний у пізнавальних цілях. Взагалі, чудово, якщо моделі будуть розбірними або з описом.
  4. Картина, виконана по фотографії іменинника. Тему вибирайте на свій смак. А спеціальні агентства подарунків допоможуть виконати такий подарунок на полотні або просто на фотопапері.
  5. Турнік. Річ негроміздкі, цілком може поміститися навіть в кімнаті зі скромними габаритами. При цьому є непоганим спортивним тренажером.
  6. Гаманець або портмоне. Ще один аксесуар, що підкреслює дорослішання хлопчика. Обов`язково покладіть туди невелику суму і записку з побажаннями. Підліток обов`язково оцінить такий презент.


Інші ідеї для молодших підлітків ви знайдете в нашій статті Що подарувати хлопцеві 12 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!