» » » Що подарувати хлопцеві 9 років?

Що подарувати хлопцеві 9 років?

Що подарувати хлопцеві 9 років?

Скоро настане день, коли вашому синові (або онукові, племіннику, хрещеника і так далі) виповниться 9 років. Що подарувати хлопцеві на 9 років?

Відповідаючи на це питання, потрібно перш за все виходити з схильностей і інтересів дитини. Те, що порадує одного малюка, залишить байдужим іншого і розчарує третього. І ще слід пам`ятати, що в 9 років хлопчик - ще дитина. І він більше зрадіє подарунку розважальної спрямованості, ніж практичному і корисного. Іграшка в цьому віці викличе більше позитивних емоцій, ніж, наприклад, светр, розумна книга або шкільний ранець.

Далі спробуємо навести перелік речей, які можна подарувати хлопчикам в дев`ятирічному віці.

матеріальні подарунки

Аксесуари для комп`ютерних ігор

Одна з ознак сучасного часу - сильна тяга людей, в тому числі і дітей, до комп`ютерів. Як би ми до цього не ставилися, але фактом залишається наступне: у дітей просто засяють очі, якщо вони отримають в подарунок бездротову мишу, ігрову клавіатуру, кермо і педалі для симуляторів автогонок, нову версію популярного ігрового блокбастера.

А чи буде захоплення комп`ютерними іграми перешкоджати навчанню або активному відпочинку цілком залежить від того, як організовують цей процес батьки (а не від того, що дитині не купили річ, яку він хотів).

Планшетний комп`ютер



В 9 років людина цілком може отримати і свій перший мобільний гаджет. І на нього не обов`язково встановлювати в майбутньому тільки ігрові програми. На планшеті дитина може дивитися дитячі фільми, слухати музику (якщо він їй уже захоплюється), читати книги з картинками в форматі pdf. Зв`язок з інтернетом забезпечить можливість виходу на різні сайти, в тому числі і пізнавальної спрямованості.

конструктор

Цей подарунок, звичайно, підійде не всім дітям, а тільки посидючим. Зате в дитячих магазинах сьогодні є конструктори на будь-який смак. Можна зупинити вибір на який став уже звичним Лего, можна підібрати що-небудь оригінальніше.



Вроджена тяга хлопчиків до техніки призведе до того, що він не зможе втриматися і тут же засяде за моделювання якого-небудь автомобіля або міжпланетного космічного корабля. До того ж зібрану з конструктора модель можна буде використовувати далі в інших іграх.

Подарунки для активного відпочинку

Згадана вище тяга хлопчиків до техніки проявляється і в іншому вигляді. Активного і рухомого дитини зацікавлять отримані в подарунок велосипед, скейтборд, роликові ковзани, лижі. З екзотичних подарунків можна запропонувати, наприклад, джампери (пружні ходулі, за допомогою яких можна високо стрибати).

Також, щоб відволікти дитину від багатогодинного сидіння за улюбленим комп`ютером, можна подарувати аксесуари для будь-якого іншого виду спорту - бадмінтон, тенісну ракетку, футбольний м`яч. А потім стежити і брати активну участь в тому, щоб на літніх канікулах дитина не сиділа вдома за телевізором, а грав у дворі у футбол (як це робило покоління його тата).

Подарунки-враження

На жаль, не так часто ми знаходимо час, щоб провести вихідні разом з дітьми. Тому спільний похід з сином на його День народження в парк або розважальний центр буде непоганим незабутнім подарунком. Дев`ятирічну дитину буде важко відвести від розташованих там ігрових автоматів. Діти з задоволенням стануть стрибати на батуті, грати з татом в аерохокей, катати кулі в дитячому боулінгу.

Можна зводити дитину на його День народження в мотузковий парк і разом з ним пострибати на тарзанці і походити по підвісним мостам. Яскраві враження залишать також верхова прогулянка, поїздка на картингах, політ на повітряній кулі.

Загалом, потрібно зробити все можливе, щоб хлопчик отримав яскраві враження і невелику матеріальну подарунок.

Прочитайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!