» » » Що подарувати на 3 роки?

Що подарувати на 3 роки?

Що подарувати на 3 роки?

Дитина в трирічному віці - це маленький чоловічок з цілком усвідомленими бажаннями. Дівчата намагаються наслідувати мамам, а хлопчики - татам. У цьому віці дітям цікаві розвиваючі ігри, які вимагають управління за допомогою важелів, кнопок. Вони вже розуміють, що робити можна, а що не можна. Розвивається логіка, мислення, розумові здібності. І подарунок слід вибирати, грунтуючись на інтересах дитини. Отже, що ж подарувати на 3 роки?

Подарунки для хлопчиків 3-х років

Машинка - кращий подарунок для малюка. Також можна підібрати літак, мотоцикл, вертоліт, корабель. Необов`язково для дитини такого віку вибирати іграшку на пульті управління. Велике задоволення він отримає від самостійного управління. Дуже захоплюючою грою для хлопчаків такого віку і старше буде залізниця або американські гірки. Із задоволенням укладати рейки, а потім спостерігати за рухом вагончиків, що видаються звуками і димом, що походить із труб, буде вся сім`я.

Майбутнім спортсменам можна придбати домашній спортивний комплекс, міні-батут, щоб зміцнювати імунітет і вчитися пізнавати своє тіло. М`ячик дуже сподобається вашому шибенику, але стежте за малюком, так як він не відразу зможе контролювати дальність польоту. Триколісний велосипед - один з найкращих подарунків, який сподобається дитині.

Подарунки для 3-х літніх дівчат



Не забувайте, скільки б років не було дівчинці, вона завжди відчуває себе маленькою принцесою і, звичайно ж, любить все красиве.



Майбутній хозяюшке дуже стане в нагоді дитячий посуд: тарілки, чашки, каструльки, ложки. Вона із задоволенням буде наслідувати мамі, допомагати готувати обід і накривати на стіл. А такі дитячі побутові прилади, як праска, прасувальна дошка, пилосос, піч, пральна машинка, електрочайник будуть чудовими помічниками в будинку.

Маленька принцеса буде в захваті від красивого сукні з мереживом і стрічками. А якщо до сукні підібрати туфельки на підборах, корону, як у Попелюшки, або крильця, як у Дюймовочки, то від дзеркала її буде не відірвати. Кожна дівчинка, звичайно ж, оцінить ляльку. У цьому віці краще вибирати не «барбі», а пупса, якого можна купати, годувати, садити на горщик. Тільки вибирайте іграшку з якісного матеріалу.

Для маленької «медсестри» дуже стане в нагоді дитячий набір «лікарню». У нього входить стетоскоп, шприци, тонометр, ампули, ножиці, вата, халатик і ковпачок. Дівчинка із задоволенням вилікує всіх.

Подарунки, які зацікавлять як хлопчиків, так і дівчаток

  • Конструктори, великі пазли з щільної тканини, мозаїки. Їх асортимент на полицях магазинів дуже великий.
  • Альбоми, олівці, фарби, фломастери, дошки для малювання, мольберт. За допомогою цих нехитрих інструментів дитина проявить свої творчі здібності. Набір пластиліну, формочки для розвитку інтелектуальних здібностей.
  • Музичні іграшки, наприклад, співають ведмедики, дитячі музичні інструменти. Дитячий комп`ютер стане улюбленою іграшкою на кілька тижнів. Хто говорить плакат - дуже пізнавальна і навчальна гра в різних областях науки, мов і т. Д.
  • Дитячі книги та журнали з великими яскравими або об`ємними картинками і пазлами.
  • Колекція дисків з улюбленими мультиками.
  • Надувні матраци, намети з різнокольоровими кульками.
  • Дитяча вечірка з аніматорами або шоу мильних бульбашок. Плавання з дельфінами, яке практикується для малюків з 2-х років - не тільки захоплююче, але і оздоровче пригода для малюка;
  • Роликові або льодові ковзани.
  • Солодощі (але з дозволу батьків).
  • Подарунковий сертифікат з дитячого супермаркету або розважального центру.

Подарунки для дітей починаючи з 2-х років повинні бути пізнавальними, відповідати їхнім інтересам і розвитку. Даруйте їх з любов`ю! І не забудьте звернути гостинець в красиву, яскраву упаковку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!