» » » Що подарувати батькові?

Що подарувати батькові?

Що подарувати батькові?

Подарунки повинні бути зроблені від душі і з родзинкою. Тільки такі знаки уваги запам`ятовуються винуватцям торжества надовго. Сьогодні ми разом з вами, дорогий читачу, подумаємо над тим, що подарувати батькові. Вашу думку, чужому, з церкви і так далі. Отже:

Який подарунок батько оцінить по достоїнству?

Як відомо, батько важить багато в житті будь-якої людини. Саме він подарував нам життя спільними зусиллями з нашою матір`ю. Батьки - це взагалі особливі люди в людському житті, які гідні кращого ставлення до себе. На жаль, іноді буває так, що батьки виявляються для багатьох чужими людьми. Але мова в нашій статті піде про тих батьків, хто життя своє поклав для того, щоб ми були трішки щасливішими. Ось, що можна подарувати батькові:

  • Корабель в пляшці - це не тільки прекрасна прикраса для будь-якого будинку, але і хороший цікавий подарунок для будь-якого чоловіка. Як відомо, корабельне мистецтво і суднобудування - це справа сьогодення джентельмена, яке підкреслює його стати, мудрість і силу. Подарувавши корабель в пляшці, ви скажіть своєму батькові, що саме ці якості ви і цінуєте. Творча альтернатива - пляшка старого виду і записка в ній. Ніби вона припливла до нас з далеких морів. В записку можете включити все, що захочете.

  • Дорогий, але дуже корисний подарунок саме для чоловіків. Напевно, будь-який представник сильної статі буде втішений пристосуванням під назвою "Електрошашличниця". Вартість такої дрібниці коливається від 1000 рублів до нескінченності. Однак, без сумніву, ваш батько буде невимовно радий такому подарунку. Напевно, він захоче відразу ж його застосувати, і вже на вечерю ви отримаєте дуже смачні шашлики зі свіжого і смачного м`яса. Електрошашличниця знадобиться завжди і обов`язково здивує вашого батька, коли буде піднесена йому як подарунок на будь-яке свято. Такий презент можна вручити батькові на 50 років.



  • Частенько, наше життя можна назвати несолодкої, а іноді дуже навіть гіркою. У зв`язку з цим, будь-який солодкий подарунок буде дуже доречним на день народження або на ювілей вашого батька. Бочонок меду. Ось, що стане в нагоді в будь-якому будинку і здивує будь-якої людини. Як відомо, мед - це природне джерело сили і здоров`я. Мед і малина рятують нас від хвороб і вірусів. Мед - це прекрасне доповнення до страв на будь-якому столі, як святковому, так і звичайному. Цілий бочонок меду буде коштувати від 800 рублів залежно від обсягу бочки. Та й сама ємність напевно стане в нагоді в господарстві надалі.

  • Займаєтеся творчістю і пишіть вірші? Ось, що подарувати на 60 років вашого батька. Чому б не презентувати батькові власний цикл віршів, присвячених тільки йому? Дуже цікава ідея для творчих сімей, і для тих, хто не боїться експериментувати з подарунками. На сьогоднішній день, існує маса способів, щоб видати таку маленьку книжку в єдиному екземплярі, природно, з підписом автора. У збірочку можна включити твори і інших членів сім`ї, а також колег і друзів батька. Видавництво та друк не коштуватиме дорого, тим більше якщо ви вирішите видати книжку в складчину.

  • Газетница - стильний предмет інтер`єру в будь-якому приміщенні. Цей подарунок сподобається тим батькам, які люблять почитати свіжу пресу за чашкою ранкової кави або за кухлем чаю. Милий невеликий предмет, який буде кожен раз нагадувати батькові про те, що ви пам`ятаєте про нього і знаєте його звички.

Ми сподіваємося, що дані рекомендації допоможуть вам, дорогий читачу, визначиться з вибором подарунка для вашого батька. Не соромтеся використовувати свою уяву і все вийде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!