» » » Що подарувати дівчині?

Що подарувати дівчині?

Що подарувати дівчині?

Хочете порадувати кохану? Тоді виберіть для неї подарунок, який би розповів про ваших до неї почуття і подарував найпозитивніші яскраві емоції. Звичайно, можна піти старим добрим традиціям і піднести м`яку іграшку, солодощі, парфуми або прикраса. Але краще все ж вибрати що-небудь оригінальне, щоб здивувати даму серця своєю винахідливістю.

Що подарувати дівчині: ідеї подарунків для коханої

Майстер-класи

Чому б не вибрати подарунок одночасно і цікавий, і корисний?

  • Чайна церемонія. Якщо ваша дівчина без розуму від культури Сходу або просто любить все красиве, витончене, то їй напевно припаде до душі такий подарунок. Майстер навчить готувати не просто ароматний смачний чай, але напій, в якому з`єднуються в єдине ціле енергії декількох природних стихій, зберігаються всі найцінніші властивості води і самих листя чайного дерева.
  • Танці. Улюблена мріє стати зіркою танцполу? Станьте виконавцем її бажань. Пара годин наодинці з професійним танцюристом дозволить освоїти базові рухи улюбленого нею напрямки.
  • Миловаріння. Ошатно прикрашені оригінальні за формою шматочки мила будуть чудовим варіантом подарунка друзям і знайомим з будь-якого приводу, а виготовлення мила на професійній основі може стати джерелом додаткового заробітку.

повний драйв



Якщо дама серця не мислить свого життя без адреналіну, приходячи в захват від швидкості, відчуття небезпеки, найяскравіших емоцій на межі нервового зриву, то кращий варіант подарунка дівчині з таким темпераментом - сертифікат на яке-небудь екстремальне розвага.

  • Картинг. Тільки уявіть суперсучасний потужний болід, і ваша красуня в костюмі справжньою гонщиці! Попереду кілька заїздів по грамотно продуманої трасі, де плавні повороти, що дозволяють насолодитися ультрашвидкий, але при цьому комфортною їздою, чергуються з дуже небезпечними різкими переломами траєкторії. Ваша дівчина неодмінно отримає грандіозні враження від такого подарунка. Як варіант можна вибрати і більш серйозне розвага - високошвидкісний дрифт на спорткарі в умовах відкритої місцевості або, наприклад, гонки на квадроциклах. Або ж можна вручити своїй автолюбительок сертифікат на курси екстремального водіння - вони будуть не тільки цікаві, але й дійсно корисні на практиці.
  • Політ на вертольоті. Якщо ваша дівчина не має досвіду знайомства з повітряними транспортними засобами, то перший політ стане для неї дійсно незабутньою пригодою. А враховуючи, що подібні екскурсії зазвичай відбуваються в місцях з дуже мальовничими ландшафтами, ви отримаєте ще й знатну порцію романтики.
  • Стрибок з мотузкою. Дуже популярний сьогодні вид екстремальних розваг. Полягає він у тому, що за допомогою спеціального обладнання, спорядження під наглядом досвідчених тренерів ви стрибаєте з якогось будівельного об`єкта. Наприклад, це може бути старий елеватор або можна стрибнути з пішохідного моста, що йде над річкою. Висота може становити як 25-30 метрів, так і 10-15. Зазвичай надається можливість зробити 2-3 стрибка. Закохані можуть зробити їх порізно або разом в обнімку.

романтика



Яка дівчина не мріє про красивих відносинах, повних ніжності, турботи, приємних сюрпризів? Подаруйте їй саме таку любов!

  • Фотосесія і друк кращої фотографії на полотні. Будь-яка жінка буде радіти можливості попозувати перед першокласним фотографом і отримати неймовірно стильні, барвисті знімки, щоб потім хвалитися своєю фотогенічністю перед друзями. Запропонуйте дівчині зробити фотосесію в тому чи іншому жанрі, одиночну або спільну для вашої пари. А найкращий знімок потім можна буде роздрукувати на полотні і повестить в рамочці будинку.
  • Іменний парфюм. Аромат, створений на замовлення у талановитого парфумера, - це ідеально точне відображення вашої індивідуальності. Це композиція, з якою вам буде неймовірно комфортно, легко, затишно. Адже вона - продовження вашого внутрішнього Я. Подаруйте своїй коханій унікальні духи, інгредієнти для яких вона зможе вибрати сама.
  • Вечеря в темряві. Як відомо, відключаючи будь-якої з органів почуттів, ви обостряете все інші рецептори. Так, в темряві, коли очі відпочивають, ви знаходите можливість набагато більш яскраво відчувати і нюхати, чути. Саме тому дегустація страв високої кухні в цілковитій темряві вже давно стала одним з улюблених розваг людей, спраглих нових вражень. Відкрийте нові грані свого організму, знайте глибини смаку і аромату, дізнайтеся, що таке відчувати шкірою тембр голосу коханої людини.

Інші ідеї подарунків для дівчини ви знайдете в наступних статтях нашого порталу:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!