» » » Що подарувати сестрі на день народження?

Що подарувати сестрі на день народження?

Що подарувати сестрі на День народження?

Скоро настане довгоочікуваний День народження вашої улюбленої сестри, а ви навіть не маєте поняття про те, що піднести їй у подарунок. Не варто панікувати, наша стаття допоможе вам визначитися з подарунком для самого близької людини.

У виборі подарунка велику роль відіграє вік іменинниці. Тому, пропонуючи вам варіанти для презенту, ми в першу чергу будемо виходити з віку вашої сестри.

Якщо ваша сестра ще зовсім крихітка

Лялька. У наш час в магазинах дитячих іграшок є величезний вибір ляльок. Починаючи від всіляких Барбі в різних амплуа, закінчуючи пупса, яких можна годувати, заколисувати і переодягати. Очі розбігаються! А скільки всього можна придбати на додаток до ляльки! Меблі, коляски, іграшковий посуд і яскраві лялькові сукні!

М`яка іграшка. Всі дівчатка обожнюють м`які іграшки! Особливо, якщо це плюшевий ведмідь. З такою іграшкою ваша сестричка буде спати в обнімку і шепотіти їй на вушко свої сокровенні таємниці.

Косметика і парфумерія для дітей. Кожна дівчинка хоче бути схожою на свою дорослу маму. Тому, подарувавши їй гігієнічну помаду, дитячий лак для нігтів або туалетну воду для дівчаток, ви подаруєте сестричці можливість хоча б трохи відчути себе дорослішими.



Книга. Поки дитина перебуває в молодшому віці, його необхідно всіляко розвивати. Якщо ви подаруєте сестричці художню книгу дитячого автора з яскравими ілюстраціями, це, безсумнівно, розбудить у ній інтерес до літератури.

Якщо ваша сестра в підлітковому віці

Пазли. Цією річчю можна зайняти будь-якого підлітка. Особливо якщо пазл дійсно складний і складається з тисячі елементів. Пазл здатний добре розвинути зорову пам`ять дитини.



Плеєр. Життя будь-якого підлітка наповнена музикою. Саме в цьому віці у дитини з`являються улюблені виконавці і групи.

Одяг - відмінний подарунок молодій дівчині на день народження. Ваша сестра напевно буде стрибати від радості, якщо у неї з`являться нові стильні джинси або кофточка. Вибираючи подарунок для сестри, не забудьте про її переваги в одязі.

Якщо сестра доросла

Косметика і парфюмерія. Спробуйте згадати про те, які аромати подобаються вашій сестрі. Постарайтеся уникнути різких запахів, виберіть ніжний аромат, який буде нагадувати сестрі про ваших теплих почуттях. Якщо ви хочете подарувати сестрі щось із засобів по догляду за шкірою обличчя, обов`язково дізнайтеся, який у неї тип шкіри. Універсальним подарунком може виявитися набір для душа. Хоча є варіант скористатися альтернативним способом і піднести сестрі на день народження подарунковий сертифікат на покупку косметики. Сестра, безсумнівно, отримає задоволення від самостійного вибору косметики.

Гаджет. Можливо, ваша сестра більшу частину часу проводить за комп`ютером або ноутбуком. Тоді подаруйте їй красиву флешку або USB-нагрівач гуртки.

Фотоапарат. Якщо у вашої сестри немає фотоапарата, то такий подарунок виявиться дуже корисним. Немає нічого приємнішого перегляду фотографій з таких важливих подій, як дні народження близьких людей, походи в кафе з подругами і подорожі за кордон. На додаток до фотоапарату можна подарувати величезний альбом для сімейних фотографій. Так сестра дбайливо збереже добрі спогади про найважливіші людей і події в її житті.

Хобі. Людина, довгий час захоплений певним заняттям, буде безмежно щасливий, якщо в подарунок отримає щось пов`язане з його хобі. Сестрі-спортсменці обов`язково знадобляться нові палиці для лиж, а сестрі-художниці - нові кисті і фарби.

Пам`ятайте, що в будь-яке свято для вашої сестри ніякої подарунок не зможе стати важливіше вашої уваги, тепла і любові!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!