» » » Що можна подарувати сестрі?

Що можна подарувати сестрі?

Що можна подарувати сестрі?

Кого ви знаєте краще за всіх, що не свою сестру? Ви росли разом з нею, у вас загальна сімейна історія і напевно багато спільного в інтересах і перевагах. Однак навіть у братів і сестер часто виникає питання, що подарувати один одному.

У цій статті ми розповімо, що можна подарувати сестрі і чого їй дарувати не варто.

Те, що вона сама хоче

Найпростіший і найнадійніший варіант - запитати у сестри безпосередньо, що б вона хотіла отримати в якості подарунка. Звичайно, зробити сюрприз в такому випадку у вас не вийде, зате ви точно будете знати, що витратили гроші не даремно. Крім того, сім`я є сім`я, і часто побут у вас з сестрою загальний. Немає нічого поганого в тому, щоб поцікавитися у сестри, що їй необхідно. Ще один варіант - подарувати конверт з грошима. Ситуації в житті бувають різні, і, можливо, гроші їй зараз дійсно потрібніше, ніж квіти та подарунки.

Предмети інтер`єру



Навіть якщо ви вже не живете в одному будинку, ви напевно часто буваєте у неї в гостях. Це дає вам перевагу перед іншими гостями, так як ви точно знаєте обстановку будинку або квартири і можете сміливо купувати різні предмети меблів і декору. Вам напевно добре відомі смаки вашої сестри, і якщо ви трохи напружить, вам, можливо, вдасться згадати, чого, на думку сестри, не вистачає в її будинку. Ви можете купити картину, статуетку, вазу, декоративні подушки. Справжнім сюрпризом може стати, наприклад, крісло-качалка за умови, що його є куди ставити.

Домашні тварини

Можливо, у вас з сестрою в дитинстві був папуга або ви завжди хотіли завести собаку, але батьки вам забороняли. Може бути, настав час здійснити дитячі мрії і подарувати сестрі вірного домашнього улюбленця. Але при цьому ви повинні бути впевнені, що ні сестра, ні члени її сім`ї на цей раз не будуть проти і що ні у кого з них немає алергії на тварин.

Подарунок, зроблений своїми руками



Вияв справжньої турботи і участі - подарунок, який ви самі зробили. За великим рахунком не важливо, що це буде - листівка, подушка, вишита картина або в`язаний светр. Важлива увага. Якщо ви не вмієте шити, в`язати або робити скульптури - не турбуйтеся! Можете записати для неї диск або флешку з її улюбленими піснями або зробити колаж з ваших сімейних фотографій на звичайному аркуші ватману.

Подаруйте свято

Якщо у вашої сестри немає настрою відзначати свій день народження, ви повинні взяти цей обов`язок на себе. Багато хто вважає день народження сумним святом і неохоче його відзначають. Влаштуйте для сестри вечірку, запросивши її друзів, або відведіть її куди-небудь розважитися. День народження - досить тепле свято, який краще відзначати в колі сім`ї.

Не варто дарувати

Тепер давайте поговоримо про те, чого сестрі точно дарувати не варто.

  • Якщо ваша сестра не є завзятою господинею і не проводить добу біля плити, не потрібно дарувати їй кухонні прилади і посуд - це вона може купити і без вас.
  • Алкоголь - подарунок, який дарують зазвичай в тих випадках, коли нічого кращого придумати не змогли. Тим більше такий подарунок жінці не завжди доречний, тільки якщо це не колекційна пляшка якогось вишуканого вина або шампанського. Але і в цьому випадку краще постаратися придумати що-небудь оригінальніше.
  • Взуття. Навіть якщо ви знаєте, який розмір взуття носить ваша сестра, ми не радимо вам купувати будь-яку взуття в подарунок відразу з двох причин. По-перше, взуття завжди потрібно міряти. Будь то кросівки або чоботи, важливо, щоб взуття добре сиділа на нозі. Важливий підйом, висота і ширина каблуків і т.д. По-друге, ви можете не вгадати з дизайном. Якщо підібрати одяг близькій людині ще хоч якось представляється можливим, то підібрати взуття, яка гарантовано сподобалася б і вписалася в гардероб, майже неможливо.

Додаткові ідеї для подарунків ви можете почерпнути з наступних статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!