» » » Що подарувати на весілля?

Що подарувати на весілля?

Що подарувати на весілля?
Що подарувати на весілля?

Багато хто звик святкувати весілля урочисто, з розмахом, запрошуючи велику кількість гостей. Таке весілля ретельно планують заздалегідь і самі майбутні молодята, і їхні батьки з родичами, і гості. Для гостей найбільш нагальних є питання про те, що подарувати молодим на весілля, адже йти з порожніми руками на таке торжество вважається поганим тоном. Далі розглянемо різні варіанти весільних подарунків, а також дамо кілька корисних порад.

Що потрібно врахувати при виборі весільного подарунка?

Весілля - це не Новий рік і навіть не черговий День народження, коли можна піднести щось миле і скромне в разі відсутності часу на пошуки подарунка або недостатньої кількості грошей. Обов`язково потрібно продумати свій подарунок заздалегідь і не економити на його якості. Навіть якщо ви готуєте подарунок своїми руками, треба постаратися зробити все по вищому класу, адже весілля у більшості людей буває тільки раз у житті, і цей день повинен бути по максимуму наповнений тільки кращим.

  • Для початку треба визначитися з кількістю грошових коштів і кількістю дарувальників. Так, це може бути подарунок від батьків, загальний подарунок від кращих подружок молодятам, подарунок від одного вас і т. Д. У випадку, якщо ви будете дарувати разом з кимось, всі повинні брати участь у виборі і підготовці подарунка.
  • Чим «ближче» ви молодятам, тим цінніший подарунок від вас очікується. Близьким родичам і кращим друзям вибору подарунка слід приділити особливу увагу.
  • Буде дуже добре, якщо ви врахуєте особисті побажання або брак майбутньої сім`ї, а не просто купите будь-який стандартний подарунок. Для з`ясування цієї інформації згадайте, про що, можливо, вони обидва мріють, чого їм явно не вистачає, і спробуйте придумати ідею для подарунка на основі цього.
  • Звичайно ж, якщо ви замислюєтеся про типовий подарунок, варто заздалегідь домовитися з іншими гостями, щоб ви не дарували велику кількість однакових подарунків.

Що подарувати на весілля: конкретні варіанти

На весілля можна робити корисні, оригінальні, дорогі подарунки, а якщо ви не обділені творчими здібностями, то можете створити щось прекрасне і своїми руками. Розглянемо докладніше кожну групу подарунків.

Корисні подарунки



Найпоширеніший тип подарунків на весілля через свою практичності та актуальності. Молодій родині потрібно облаштовувати свій побут, тому будь-які подарунки з даної сфери будуть хороші.

  • грошіГроші - просте рішення для тих, хто хоче допомогти молодятам заповнити весільні витрати або накопичити гроші на потреби сьогодення і майбутнього. Щоб цей простий, але такий необхідний подарунок не виглядав надто прагматичним, піднесіть його в красивій і / або оригінальній формі: весільна листівка зі спеціальним кишенькою для банкнот, симпатичний конвертик або інша відповідна упаковка. Можна зробити незвичайну композицію з банкнот - безліч ідей ви знайдете в інтернеті.
  • пральна машинаПобутова техніка - ще один популярний варіант. Нової сім`ї знадобиться холодильник, мікрохвильова піч, пилосос і т. Д.
  • Інші предмети побуту. Це може бути гарний дорогий комплект постільної білизни, витончений чайний сервіз, вишукана прикраса для житла і т. Д.
  • Якщо ви точно не знаєте, в чому можуть потребувати молодята, і порадитися з іншими гостями ви не можете, то зробіть простіше: купите подарунковий сертифікат, наприклад, в той же магазин техніки, а подружжя потім самі виберуть, що їм потрібно.

дорогі подарунки

Такі презенти роблять близькі заможні родичі, в основному батьки і часто разом. Як популярних прикладів можна навести такі:

  • автомобільКвартира, будинок або просто значна грошова сума на придбання або будівництво нового житла.
  • Автомобіль.
  • Розкішний тривалий тур на медовий місяць.
  • З варіантів простіше: предмети якісних меблів, раритетні, дорога побутова техніка і т. Д.

Оригінальні подарунки



Такі ідеї частіше втілюють в життя друзі молодої пари. Причому вони можуть бути абсолютно будь-який цінової категорії: і досить дорогі, і не особливо. Головне - це ідея. Ось кілька загальних ідей того, що можна подарувати на весілля - розвійте їх в індивідуальні:

  • Тематична фотосесія (Середньовіччя, тема повернення в дитинство, музична, в стилі відомої пари, наприклад, Бонні і Клайда, Трістана та Ізольди, Ромео і Джульєтти, Джонні Кеша і Джун Картер і т. Д.).
  • повітряна куляЯкий-небудь незвичайний емоційний досвід. Подаруйте обом сертифікат на стрибок з парашутом, політ на повітряній кулі або похід в модні нині кімнати, з яких потрібно вибратися, пройшовши в реальності той чи інший квест. Подібні варіанти гарні для молодий, живий пари. Якщо ж наречена і наречений більш спокійні і не схильні до ризику, то можна просто подарувати їм цікаву подорож в яке-небудь відоме місце, особливо якщо вони ним цікавляться.
  • Можливо, ви знайдете якісь оригінальні і приємні подарунки в спеціальних подарункових відділах. Тільки вибирати такі подарунки потрібно акуратно: тут дуже тонка грань між вульгарністю і тривіальність і дійсно подарунком з родзинкою. Вибирайте ретельно. Можна, наприклад, знайти якусь цікаву гру для любовної пари, але такий подарунок повинен бути від близького друга пари, щоб виглядав доречним, і, звичайно, у відповідній упаковці.
  • В якості додаткового подарунка до основних можна піднести скриню з дрібними і приємними дрібничками від всіх друзів (якщо їх багато) з обов`язкових побажанням чогось хорошого нареченій / нареченому чи їм обом. Нехай все друзі і подруги придумають по одній дрібнички кожен (наприклад, красиво прикрашена свічка, міні-книжка з побажаннями і т. Д.), А потім все це складіть в загальну красиву коробку або скриню і піднесіть молодим. Основна мета - нагадати молодятам, які вони класні хлопці, що в них є хорошого, як вони чудово підходять один одному, і побажати багато-багато хорошого в спільному житті. Це коробка принесе їм море позитивних емоцій.

Подарунки своїми руками

Бюджетний і в той же час оригінальний варіант, так як такого другого точно не буде на весіллі.

  • Якщо ви добре малюєте, покажіть портрет молодят. Буде здорово, якщо ви зробите їх не по типу "фото на паспорт", а якось жваво, незвично, можливо, навіть зобразивши їх у образі когось, але впізнається. Гарний шарж - теж непоганий варіант. Намалюйте таку картину, яку подружжю захочеться повісити на стіну у вітальні.
  • Зробіть яскравий і барвистий фотоальбом про історію їхнього кохання. Вклейте в нього фотографії та красивим почерком прокоментуйте їх, поступово розкриваючи історію їхнього знайомства і взаємин.
  • Якщо добре в`яжете, шиєте і ін., Вам легко буде створити кілька корисних і приємних дрібниць для їхнього будинку: прихватки, красиві килимки, серветки та ін. Необхідні керівництва з в`язання можете знайти в нашому розділі в`язання.
  • Можна заздалегідь зняти гарний ролик з привітанням від всіх друзів. Буде добре, якщо ви зумієте умовити зробити відеопривітання від тих, хто живе далеко і не може приїхати на весілля, а потім "склеїти" все це в загальне відео.

Що подарувати на річницю весілля?

Кожен прожитий рік разом - це особлива дата. Річниці весіль пов`язують з певними матеріалами або речовинами: папером, ситцем, вовною, золотом, оловом і т. Д. Вважається, що за традицією подарунки повинні бути пов`язані якось з матеріалом річниці. Тому ви можете з`ясувати, яка річниця весілля у батьків або подружжя друзів, і піднести подарунок з нагоди. А безліч конкретних ідей подарунків на ту чи іншу дату одруження ви знайдете у розділу Подарунки на День весілля.

Також можна виділити кілька класичних традиційних варіантів подарунків на День весілля для кожного з подружжя. Так, дружині можна подарувати розкішний букет квітів, ювелірна прикраса, будь-яку корисну і приємну річ в побуті. Чоловікові можна піднести якісний алкоголь, сигари, що-небудь, пов`язане з його інтересами і хобі. А щоб подружжя відзначило цей день в компанії один одного, подаруйте їм вечерю в романтичному ресторані, морську поїздку або відпочинок в теплій країні.

Безліч іншої цікавої інформації про підготовку до весілля, весільні забобони і подарунки ви знайдете в розділі весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!