» » Як включити мікшер?

Як включити мікшер?

Як включити мікшер?

Багато хто з нас бажають слухати якісну музику, для цього вони купують такий прилад як мікшер. Але як включити мікшер? Це слово для нас дуже незнайоме і на перший погляд здасться, що вся процедура підключення буде дуже непростий, хоча на справи з мікшером все навпаки. Просто вам знадобитися трохи терпіння.

Слово мікшер прийшло не так давно в нашу країну, найперше його назва в перекладі звучало, як «дошка для змішування».

З самого початку ці прилади змішували тільки кілька звукових сигналів направляючи їх в один тракт. Але з часом моделей мікшерів стало дуже багато, і функціональність їх набагато збільшилася.

сучасні мікшери



Зараз цей прилад служити тільки для професійного звукового обслуговування, та й ви самі помічали, що без мікшера не проходить не одне сучасне торжество. Ці прилади допомагають створювати хороший звук за допомогою обробки і розподілу звуку. Якщо купили собі мікшер, то вам потрібно уважно прочитати інструкцію. Звичайно, це дуже займе не одну годину часу, але вам може допомогти ось ця посилання.

Як включити стерео-мікшер: інструкція

  1. клацнути кнопкою миші (правої) за знаком регулювання звуку, вибираємо налаштування аудіопараметрів мікшера;
  2. переходимо по вкладках «Мова», до вкладки «Гучність» звучання;
  3. натискаємо спочатку на «Параметри», а в наслідку тиснемо «Властивості»;
  4. так доходимо до «стереомікс», там підтверджуємо згодою;
  5. після цього у вас з`явитися «стереомікс». Ось і все, ви вимкнули мікшер в своєму Windows XP!

Як включити в Windows 7

Для чого потрібен стерео-мікшер? Це дуже важлива річ, для початківця діджея або співака, але як його підключити в операційній системі Windows 7? Для цього необхідно в треї (правий нижній кут) вибрати «Пристрої звукові», натиснути на ці два слова за допомогою мишки, потім вибрати «Запис», в цій панелі ви знайдете заповітні слова «Стерео -мікшер», натискаємо знову кнопку миші (праву ). Потім тиснемо на «включити мікрофон». Також підключення можна зробити через панель управління. Тиснемо спочатку на «Обладнання», після цього тиснемо на «Управління звуковими пристроями» і там вибираємо «Запис».

Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам розібратися з керуванням микшером. Удачі в створенні музичних треків!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!