» » » Де збирають "шевроле"?

Де збирають "шевроле"?

де збирають
Де збирають "Шевроле"?

Як заповідав товариш Бендер, "автомобіль не розкіш, а засіб пересування". І зараз це більш ніж актуально, коли розвиток транспортних систем і міст досягло свого високого рівня. Автовиробники намагаються дотримуватися світових тенденцій і поставляти на ринок все більш нові і якісні автомобілі. Так і останнім часом говорять про не здається свої позиції марки автомобілів "Шевроле".

Наша стаття розповість про географію місць, де збирають різні моделі марки "Шевроле": "Круз", "Авео" та "Нива".

Марка "Шевроле" бере свій початок в 1911 році, і її вже збирають по всьому світу більш ніж сто років. Приблизно тоді ж з`явився перший автомобіль і в Росії. За ці більш ніж 100 років компанія General Motors вже поставила на автомобільний ринок більше 30 моделей автомобілів тільки цієї марки.

Мабуть, найбільш відомими з усіх є Chevrolet Cruise, Laccetti, Laguna, Aveo, а для Росії ще і "Нива".

Є один масштабний виробник - General Mоtors. Однак машину збирають в різних районах земної кулі: в Азії, Європі, Америці. Якщо говорити про конкретні країни, то це Японія, Південна Корея, Індія, В`єтнам, США, Росія, Канада, Бразилія, Мексика та ін.



Одним з глобальних проектів компанії General Motors вважається запуск виробництва моделі "Шевроле Круз". Свого часу ця модель зробила революцію, змінивши попередника - Chevrolet Laccetti. На даний момент автомобіль збирають в Казахстані, Південної Кореї і, що примітно, у нас на заводі в Шушарах Ленінградської області.

Не менш важливим проектом по збірці автомобілів "Шевроле" для Росії є ще й запуск лінії "Шевроле Нива". Цей автомобіль знаменний не тільки з економічної точки зору, але важливий ще й тому, що дозволив реанімувати виробництво заводу АвтоВАЗ в Тольятті, де зараз і збирають цей компактний сучасний позашляховик.

Стратегічним підприємством в Україні є завод по збірці Chevrolet Aveo. Там, де колись виробляли всім відомий "Запорожець", зараз збирають цю модель.

Також вам може бути цікава стаття Які машини збирають в Росії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!