» » » Де збирають кіа?

Де збирають кіа?

Де збирають Кіа?

При купівлі нового автомобіля потрібно враховувати дуже багато чинників. У тому числі і те, де автомобіль був зібраний. Багато хто віддає перевагу, щоб іномарка була зібрана саме в тій країні, де її спочатку почали виробляти. У цій статті ми розповімо вам про те, де збирають Кіа - автомобілі корейської автомобілебудівної компанії Kia Motors Corporation.

Заводи з виробництва автомобілів Кіа знаходяться в південнокорейських містах Hwaseong, Gwangmyeong, Gwangju, Seosan, у В`єтнамі, в Китаї, в Словаччині, в США і в деяких інших країнах.

Якщо говорити про те, де в Росії збирають Кіа, то слід згадати завод компанії «Автотор» в Калінінграді, а також завод ІжАвто в Іжевську і завод Hyundai в Санкт-Петербурзі.

Kia Rio

Модель Кіа Ріо була розроблена спеціально для російського ринку. Його виробництво почалося в серпні 2011 року і з тих пір популярність цієї моделі неухильно зростає. Покупців приваблює відносно невисока вартість цього сучасного седана, в поєднанні з добре зарекомендували себе високою якістю корейських автомобілів.

Спочатку автомобілі даної моделі збирали на заводі Hyundai в Санкт-Петербурзі. У свій час Кіа Ріо виробляли також на заводі ЛуАЗ в Україні, але незабаром виробництво було зупинено. Перераховуючи країни, де збирають кіа ріо, варто також назвати такі країни, як Таїланд, Індонезія, Іран, Індія, В`єтнам, Китай, Еквадор і, безумовно, сама Південна Корея.

Kia Sportage

Кіа Спортейдж - модель, яка ідеально підходить для російських доріг. Великий дорожній просвіт, стійкість на дорозі, можливість покупки автомобіля з повним приводом - все це і багато іншого дозволяє з комфортом подорожувати на автомобілі не тільки в межах міста, але і за його межами. Якщо ви плануєте їздити на автомобілі лише в межах міста і не використовувати повний привід, ви отримаєте стильний і сучасний кросовер, за кермом якого буде органічно виглядати як молода тендітна дівчина, так і солідний дорослий чоловік.



Кіа Спортейдж збирають в Росії, Словаччини та деяких інших країнах. Багато автолюбителів будуть приємно здивовані, дізнавшись, що серед країн, де збирають кіа Спортейдж, присутній Німеччина, яка славиться високою якістю в галузі автомобілебудування.

Kia Sorento

Кіа Соренто - ще один кросовер компанії. Хоча багато в чому Кіа Спортейдж і Кіа Соренто схожі, останній значно більше Спортейдж за розмірами, має більш високий кліренс, більший діаметр коліс і більш багатий вибір додаткових функцій. Звідси і різниця в ціні.

Серед країн, де збирають Кіа Соренто, як і раніше лідирують Росія і Південна Корея. Крім того, дана модель також проводиться на заводах Туреччини та Словаччини.

Kia Ceed

Кіа Сід - компактний міський автомобіль гольф-класу. У Європі цей автомобіль не дуже поширений зважаючи на велику конкуренцію в даному сегменті, а ось в Росії він користується стабільним попитом.

Цю модель збирають в Словаччині, в Казахстані, а в Росії існує єдиний завод, де збирають кіа сід - це калінінградський «Автотор».

Читайте також статтю Які автомобілі збирають в Росії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!