» » » Де збирають хендай?

Де збирають хендай?

Де збирають Хендай?
Де збирають Хендай?

Автомобіль Хендай досить популярний серед водіїв багатьох країн світу. На якість автомобіля може впливати не тільки те, де збирають Хендай, але також і місце виготовлення запчастин до певних моделей автомобілів.

Офіційне представництво

Офіційна компанія, що займається випуском цих автомобілів, знаходиться в Південній Кореї. Вважається, що даний виробник є за величиною четвертим в світі. Офіційний офіс компанії (штаб-квартира) розташований в Сеулі. Звідси виконується керівництво всім виробництвом.

Дочірні компанії по всьому світу

У власність південнокорейської компанії входять декілька автомобільних заводів з інших країн, а саме Чехії, Бразилії, Росії, Туреччини, Індії, Північної Америки та Китаю.

Деякі моделі даної автомобільної марки можуть випускатися відразу в декількох заводах по всьому світу. Наприклад, Хендай ix35 збирають в наступних представництвах:

  • в місті Жиліна (Словаччина) заводом Kia Motors Slovakia;
  • в місті Ульсан (Південна Корея);
  • в Ношовіцах (Чехія) на заводі Hyundai;
  • в Пекіні (Китай).

Заводи в Росії

Деякі моделі Хендай випускають на заводі в Росії. Багатьом може бути цікаво, де збирають Солярис Хендай - досить популярний автомобіль. Варто зазначити, що даний автомобіль зійшов з вітчизняної лінії виробництва на заводі Hyundai Motor Manufacturing Rus, розташованому в Санкт-Петербурзі в промисловій зоні Кам`янка.



Даний завод в північній столиці почав будуватися в 2008 році, а вже в 2011 був введений масовий випуск автомобіля Hyundai Solaris, який розроблений для російського ринку. Завдяки даному заводу повністю розвіяні всі міфи про те, що якісні автомобілі Хендай можуть збиратися тільки в країні, де розташований головний офіс компанії. Хендай Соляріс російського складання нічим не гірше даної моделі, випущеної в інших країнах.

Після початку роботи заводу в Санкт-Петербурзі також було запущено підприємство, на якому почалося виробництво комплектуючих до автомобілів Хендай Мобіс. Упродовж 2010 року по країні були відкриті ще сім заводів з виробництвом автомобільних комплектуючих.

Тепер на питання, де збирають Hyundai, відповідь досить проста. Завдяки широкому вітчизняному виробництву понад сто тисяч чоловік в Росії змогли придбати машину своєї мрії. Дізнатися про вітчизняному автопромі можна зі статті Які автомобілі збирають в Росії.

По всьому світу компанія Hyundai Motor Company має більше п`яти тисяч автомобільних салонів, в яких продаються автомобілі різної збірки. Щороку машини марки Хендай купують мільйони користувачів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!