» » » Чим гарний скутер?

Чим гарний скутер?

Чим гарний скутер?

Більшість людей знають, що таке скутер. Про те, чим гарний скутер, розповість наша стаття.

Скутер - це найзручніший, доступний, демократичний і відповідний для міських жителів вид транспорту. Основні переваги, які дозволили скутеру завоювати велику популярність на ринку - це дешевизна і те, що немає необхідності отримувати права для управління ним. У Правилах дорожнього руху сказано, що до скутерів належить такий транспорт, який здатний розвинути швидкість до 50 км / год, а обсяг його двигуна доходить до 50 кубів. Варто згадати, що ці вимоги обходяться власниками, виробниками і продавцями скутерів. Також, відсоток скутерів, які не здатні розігнатися більше 50 км / год практично нульовий.

Маючи м`який хід, скутер також пристосований до доріг поганої якості більше, ніж інші транспортні засоби. Скутер також має велику площу обважування, що надає йому атмосферу вольності.

На питання про те, що краще: скутер чи мопед - однозначної відповіді не існує. Є свої «за» і «проти» як в одному, так і в іншому випадку. Тому, вирішувати Вам.

Також, необхідно врахувати, що на скутері досить просто навчитися їздити. Так впоратися з ним зможе як 14-річний підліток (14 років - це офіційно дозволений мінімальний вік для водіїв скутерів в Росії), так і пенсіонер, який їде на літо за місто, і раз у кілька днів хоче поїхати за продуктами до найближчого міста.

Тепер Ви знаєте, чим гарний скутер!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!