» » » Екологічно чисті види транспортних засобів

Екологічно чисті види транспортних засобів

Екологічно чисті види транспортних засобів

Боротьба за екологію - це одне з головних напрямків діяльності багатьох виробничих підприємств. Однією з них є фірма Eltreco, яка займається виробництвом і продажем електричних транспортних засобів.

В асортименті товарів підприємства є різні моделі скутерів, самокатів, велогібрідов і гольфкар. Компанія також пропонує покупцям зручні дитячі електромобілі та гіроскопи.

За шестирічну роботу на транспортному ринку Eltreco придбала хорошу репутацію серед клієнтів. Її продукція відрізняється гарною якістю, екологічною чистотою і безпекою. Покупці, які набувають електроскутер або інший вид техніки, мають можливість тут же перевірити його експлуатаційні можливості. Eltreco розпорядженні територію власного шоу-руму, площа якого становить близько 400 кв. м.

При необхідності можна отримати професійну консультацію від співробітників компанії. Вони порадять найкращий варіант техніки, який відповідає віковій категорії споживача, його фізичним можливостям і фінансовому становищу. Понад три роки в Eltreco працює майстерня, де проводиться технічний огляд і ремонт будь-якого виду транспорту з електроприводом.



За допомогою електроскутерів пішоходи перетворюються в повноцінних учасників дорожнього руху на автотрасах. Транспортний засіб працює практично безшумно. Воно має легку систему управління і забезпечує надійну стійкість під час їзди. Термін зарядки акумулятора розрахований на шестигодинну безперебійну роботу скутера. Така техніка не викидає вихлопних газів, тому не забруднює навколишнє атмосферу.

Сьогодні великою популярністю користується гіроскутер. Такий вид техніки допомагає зробити повсякденне життя більш стильною і комфортною. Він допомагає продовжувати заняття фітнесом далеко за межами тренажерного залу. Механізм гіроскутера забезпечує рух в будь-якому напрямку і при цьому дозволяє водієві контролювати швидкість апарату.

Принцип роботи такого виду транспорту базується на балансуванні водія. Динамічні руху допомагають утримувати рівновагу. Не виключається також інтелектуальне управління обладнанням, так як від власника гіроскутера потрібно правильний перенесення центру ваги тіла. Швидкість руху і положення тіла водія визначається спеціальними гіроскопічними датчиками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!