» » » Як підключити залу?

Як підключити залу?

Як підключити Залу?
Як підключити Залу?

«Зала» - інтерактивне телебачення, що дозволяє користувачеві переглядати улюблені фільми і передачі в будь-який час, так як воно поєднує в собі кабельне телебачення і мережу Інтернет. Ви можете дивитися тільки ті програми і фільми, які вам цікаві. А використовуючи інструкцію з нашої статті, ви зможете розібратися, як самостійно підключити і налаштувати інтерактивне телебачення Залу.

Підключення інтерактивного телебачення Залу

  1. У комплекті для установки ви знайдете модем, приставку, а також необхідні дроти. Для з`єднання телевізора з приставкою використовуйте провід RCA, який зазвичай йде в поставці з телевізором. Він складається з трьох різнокольорових дротів з кожної зі сторін (червоний, жовтий і білий). Знайдіть на телевізорі і приставки відповідні роз`єми з потрібними квітами і вставте провід. Якщо для вашого телевізора не передбачений необхідний роз`єм, придбайте перехідник з роз`ємом SCART. Після з`єднання телевізор увімкнено приставку до електромережі.
  2. Один кінець мережевого проводу застроміть в роз`єм приставки WLAN, а другий - до гнізда модема № 4. У модему залишаться вільними гнізда 1, 2, 3. За допомогою них ви можете поєднувати комп`ютери і модем. Підключіть модем до мережі.
  3. Знайдіть на задній панелі модему роз`єм Linе. Підключіть через нього спеціальний пристрій спліттер. Сам спліттер застроміть в телефонну розетку. Не тільки модем, але і стаціонарні телефони тепер повинні підключатися через нього.
  4. Увімкніть телевізор, модем і приставку. Дочекайтеся з`єднання з мережею і закінчення передачі даних.
  5. На пульті телевізора знайдіть кнопку "AV" і натисніть її. Якщо все йде за планом, то на екрані з`явиться заставка з логотипом "ZALA". Натискайте на пульті кнопку SET.
  6. На екрані з`явиться напис «Пароль» з рядком для введення, куди необхідно ввести цифри 6321 і натиснути кнопку ОК.
  7. За допомогою стрілок пульта виберіть розділ меню «Основні настройки». Натисніть двічі «Далі», не чіпаючи ніякі пункти меню. Перед вами з`явиться напис: «Рахунок». Сюди необхідно вписати номер логіна (прописаний в договорі і починається з 160000 *****). У рядку «Пароль» введіть пароль (теж прописаний в договорі) і натисніть кнопку «Ок».
  8. Перед вами знову відкриється вікно меню, в якому необхідно знайти кнопку «Перезавантаження». Приставка перезавантажиться, і ви зможете почати користуватися можливостями ТВ «Зала».

Якщо ви дотримувалися всіх рекомендацій, а підключити «Zala» не вдалося, зателефонуйте в цілодобову службу технічної підтримки за коротким номером 123 або 130.



Про підключення ТВ-тюнера читайте в статті Як підключити ТВ-тюнер.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!