» » » Як дізнатися puk-код?

Як дізнатися puk-код?

Як дізнатися puk-код?

Насамперед, потрібно пояснити ситуацію про те, що PUK - код присвоюється виключно SIM-карті вашого телефону, а не мобільного пристрою. Для чого потрібен PUK - код? Він потрібен, як доповнення до PIN-коду, для обмеження роботи вашої карти. В принципі, PIN-код і здійснює обмеження роботи вашого телефону і, відповідно, вашої SIM-карти, але для кращої безпеки використовується PUK - код.

Тоді виникає запитання: як дізнатися PUK - код вашої картки? Це не складно зробити, не має різниці, який у вас оператор мобільного зв`язку, даний код буде знаходитися завжди на картці з вашим номером, під PIN-кодом.

Розглянемо приклад, якщо ви неправильно ввели ваш PIN-код (МТС, Київстар, Лайф, Beeline - три спроби дається для введення), вам буде надано введення PIN2 (абоненти Лайф, Київстар - також три спроби), після неправильних спроб введення, SIM- карта буде заблокована. Далі вам потрібно ввести PUK-код, який в даному стані (заблокованою SIM-карти), при правильному введенні (для всіх абонентів стільникового зв`язку Росії і України становить 10 спроб) розблокує її. Також ви можете змінити PIN-код на новий. Якщо ж вам не вдалося розблокувати свою SIM-карту, за допомогою PUK - коду, сміливо звертайтеся в технічну службу підтримки вашого оператора.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!