» » » Доступ до контенту: що це?

Доступ до контенту: що це?

Доступ до контенту: що це?

Багато мобільні оператори пропонують своїм абонентам різні додаткові послуги. У тому числі і доступ до різного контенту, який може бути як ділового, так і розважального змісту. Таку послугу пропонує оператор мобільного зв`язку Мегафон.

На жаль, але для багатьох користувачів це опція стає справжнім головним болем. Справа в тому, що оператор часто встановлює її при підключенні тарифу. У зв`язку з цим ми розглянемо, що це таке - "доступ до контенту" і як його відключити.

"Доступ до контенту" від Мегафона

Як ми всі знаємо, оператори мобільного зв`язку можуть надавати різні послуги без відома абонента. При цьому за ці послуги вони можуть списувати певну плату. Що ж являє собою функція "доступ до контенту"?

Це платна послуга, яка передбачає відправку на ваш номер SMS повідомлень, що пропонують вам будь-які розважальні послуги, наприклад, перегляд відеороликів безкоштовно на деяких сайтах. Пакет постійно поповнюється новими опціями. Однак багатьом абонентам ці послуги просто не потрібні. Щоб відключити "доступ до контенту", вам потрібно скористатися особистим кабінетом на сайті Мегафон. Там ви зможете знайти пункт "Заборона відправки розважальних SMS". Увімкніть його - і послуга буде відключена автоматично. Щоб перевірити, чи підключена дана послуга, скористайтеся кодом * 505 #.

Якщо ви не розумієте, що означає слово "контент", рекомендуємо прочитати статтю Що таке контент.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!