» » » Зв'язок з оператором мегафон?

Зв'язок з оператором мегафон?

Зв`язок з оператором Мегафон?

Кожен користувач мобільного зв`язку, напевно, знає, що безліч дій (підключення і відключення різних послуг, функцій, доповнень) можна виконати самостійно. Для цього потрібно лише прослухати коротку інструкцію голосового помічника оператора.

Однак, часто трапляється так, що інструкція не ясна. Або нам просто потрібна додаткова інформація, допомога. Для цього нам потрібна людина, якій ми буде ставити питання, а не автовідповідач, який нас не чує.

Дізнаємося, як зв`язатися з оператором Мегафон.

  • Спосіб 1. Наберіть на своєму мобільному (можна навіть при негативному балансі) номер (0500). Прослухайте голосове повідомлення, в якому Вам буде запропонована інформація про наявність та ціну оператора. Щоб отримати потрібну інформацію, уважно прослухайте, яку цифру скажуть натиснути, і тисніть її на своєму телефоні прямо в режимі прослуховування меню (скидати не треба). А щоб зв`язатися з оператором Мегафон тисніть "0". 
  • Спосіб 2. За допомогою Інтернет мережі. Зайдіть на офіційний сайт Мегафон. Тиснете вкладку "Допомога" (правий верхній куточок). Далі зліва в списку шукайте "Онлайн-консультант". Уважно ознайомтеся з інформацією та дотримуйтесь вказівок (вибрати регіон, тему і т.д.).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!