» » » Як налаштувати ммс на мтс?

Як налаштувати ммс на мтс?

Як налаштувати ммс на МТС?

Незалежно від того, який у людини телефон і оператор зв`язку (Мегафон, МТС, Білайн та ін.), Він повинен знати, як з ними уживатися. Погодьтеся, навіщо Вам потрібно пристрій, заповнене масою корисних функцій, якщо ви не знаєте, як ними скористатися? У сучасному світі будь-якій людині можуть допомогти фахівець в області, що цікавить за певну оплату праці або ж інтернет абсолютно безкоштовно. Сьогодні ми спробуємо все зробити самостійно за допомогою інтернету. Отже, в якості оператора мобільного зв`язку Ви вибрали МТС. Розглянемо таку цікаву штуку як ммс. Як налаштувати ммс на МТС?

Що таке ММС?

ММС є спеціальною технологією, за допомогою якої на мобільних пристроях можна передавати картинки, мелодії, відео або свій голос. Попросту кажучи, ММС-повідомлення на телефоні - це повідомлення, які можуть містити в собі не тільки текст (як SMS), а й зображення, звуки і голос.

Якщо один намагається відправити вам ммс-ку, а ваш телефон не підтримує ммс, то ви отримаєте у вигляді простого повідомлення інтернет-посилання, де зможете подивитися те, що вам було адресовано. Чому в інтернеті? Тому що файли, що відправляються через службу ммс, зберігаються на сервері у оператора. А щоб відправити або отримати ммс, для початку потрібно налаштувати їх у себе на телефоні.

Налаштовуємо ММС на МТС з мобільника



Від фірми Вашого мобільника тут нічого не залежить. МТС: налаштувати ммс на Самсунг, нокиа, соні Еріксон і т.д., все одно! Головне, пам`ятати, що налаштування ММС можна отримати тільки через оператора. Легше і найбезпечніше піти в салон стільникового зв`язку, щоб ММС вам налаштував досвідчений фахівець. Їх цього добре навчають. Але є й інший шлях.

Інструкція

  1. Заходьте на mts.ru.
  2. Виберете місце, в якому Ви проживаєте.
  3. Натискаєте «Приватним клієнтам».
  4. Вибираєте «Допомога та обслуговування» зліва.
  5. Справа в стовпчику шукайте слово «Налаштування».
  6. Далі тиснете «Налаштування телефону».
  7. Ви читаєте, що якщо телефон новий, то нічого налаштовувати на МТС не потрібно. Можете спокійно користуватися службою ММС і інтернетом. Але раз ви задалися питанням налаштувань ММС, значить, вам воно дійсно потрібно. Тоді введіть свій номер в спеціальне віконце на цій сторінці, тим самим замовляючи настройки. Необхідно відповісти на контрольне запитання і натиснути червону кнопку «Відправити настройки». Процедура безкоштовна!
  8. З`явиться зелений напис «Налаштування успішно відправлено».
  9. Дуже швидко на вказаний номер мобільного телефону прийде SMS з інструкціями. Дотримуйтесь їм, і ви налаштуєте ММС.

І про всяк випадок: якщо настройки все-таки не прийшли, що буває вкрай рідко, натисніть на допомогу в тому ж вікні: «Що робити, якщо настройки не зберігаються або не приходять». Там Вам розкажуть, як налаштувати ММС вручну. Головне тут - вибрати модель телефону. А якщо, наприклад, вам потрібно налаштувати ммс на телефоні мтс, просто виберіть «Інші телефони». Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!