» » » Як назвати хом'яка?

Як назвати хом'яка?

Як назвати хом`яка?

Обмежувати власну фантазію у виборі імені для вихованця забороняється. Справа в тому, що хом`ячки рідко відгукуються на власні клички. Вони взагалі живуть своїм життям. Головне, щоб в будиночку було чисто, темно, тепло і ситно. Проте, в питанні, як назвати хом`яка, господарі нерідко керуються певними принципами. Наприклад, шукають смішну кличку, прізвисько, орієнтовану на зовнішній вигляд або поведінку тварини. Розберемо кожен з варіантів.

Смішні клички

Ними, в основному, нагороджують самців. Наприклад, Долар, пендаль, Хрюндель, Снікерс, Фунтик, Кекс, Бараш і так далі.

Самичкам на цю справу щастить менше. Дами все-таки! Правда, і їм дістається. Ось, як назвати хом`яка-дівчинку: Подруга, Сосиска, Марфа Єгорівна, Моська, Вафля, Нимфодора, Квася, Карамелька, Цукерка, Кішмішка, Клізма, Ксюха Засюха, Ябеда, Часточка, Диня, Бусинка, Жаба, Дружина і так далі.

Зовнішні дані

Тут варіантів не так багато. Господарі посилаються, в основному, на приналежність тварини до якоїсь породі, «пухнастість» звірка і забарвлення.

Наприклад, ось, як можна назвати хом`яка-дівчинку, виходячи з цих принципів: Пуша, Білочка, Пятнушка, Ляпа, Крися, Мордуліна, АБРИКОСКО, плюшу.

Поведінка



Цей принцип мало використовуємо, тому як імена тварині даються в юності, коли господар ще не знайомий з особливостями поведінки хом`яка. І, тим не менш, зустрічаються все-таки варіант під стать характеру. Так, наприклад, дівчаток-хом`ячків можна назвати: Чистюля (Попелюшка), Шмига, Саранча, Шуша, Неваляшка, Вредина.

незвичайні імена

Нарешті, імена, які приходять на розум господарям без особливих асоціацій. До слова, таких абсолютна більшість. Наприклад, Самку можна назвати: Набі, Надія, Аврора, Уаді, Увіоль, Уда, Розумниця, Вінні, Улька, Агіретта, Агнешка, Агата, Агуша, Агути, Найза, Нара, Намбірёнок, Найтірі, Наїда, Леля, Лаванда, Лавель, лазять, Лайкуша, Лаква, Жабба, Жажа, Жадина, Жанет, Жанфіна, Жаклін, Радість, Рада, Мамба, Маля, Малька, Ізергільда, Іда, Іві, Іванжеліна, Іванжеліка, Ранетка, Рапп, Ральф, Райян, Веселка, Мамураті, Малютка, Мальва, Ізабелла

Про те, як назвати хом`яка-хлопчика можна прочитати тут: Як назвати хом`яка-хлопчика?

Ну, а повний набір кличок для улюблених вихованців можна побачити на цьому сайті.

Прийнято вважати, що хом`ячки - це більше тварини для забави. З ними не особливо погіршує, в руки даються не завжди, та й взагалі створення тендітні - трохи налякав, і тварина в стресі. Просто музейний експонат, а не звірятко! Так що часто клички господарі намагаються підбирати звучні, щоб хоч якось виправдати появу гризуна в своєму будинку. А взагалі, як би не назвали ви свого улюбленця, по-справжньому радий він буде тільки в разі, якщо ви надасте йому максимум уваги і турботи. Яким би крихітним не видавалося тварина, мова кохання і ніжності зрозуміє без кличок і перекладачів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!