» » » Які собаки найбільші?

Які собаки найбільші?

Які собаки найбільші?

Деякі великі породи споконвічно виводилися, щоб бути сторожовим псом, охоронцем для королівських сімей та іншої знаті. Значні розміри і загрозливий гавкіт - чудовий стримуючий фактор для всіх недоброзичливців.

Ось які собаки найбільші

  • Англійський мастиф. У породи звисають щоки і сумні очі - за ці риси, багато людей люблять цю собаку. Англійський мастиф - це найбільша порода собак у світі. В середньому вага кобеля даної породи становить від 80 кг і більше, сук - від 70 кг. Зростання псів від 80 см, сук - від 75 см.
  • Іспанська мастиф. Дуже велика собака. Вона славиться відмінними сторожовими якостями і хоробрістю: пес без роздумів кинеться в боротьбу хоч з кабаном, хоч з вовком, чи ведмедем. Пси цієї породи, важать від 70 до 80 кг, вага сук - 50 - 75 кг. Мінімальне зростання сук - 73 см, пси становить 78 см.
  • Сенбернар. Компанійський, доброзичливі здоровані з дуже стійким характером, в їхніх очах таїться вікова мудрість. Досить потужні, щоб відчувати себе досить впевнено. На подив вони м`які, що робить їх ідеальними приятелями для діточок. Пси цієї породи, зростом від 75 до 95 см, суки від 70 до 85 см. Вага сук - від 60 до 70 кг, псів від 75 до 95 кг. Найвищий собака - це як раз сенбернар.
  • Тибетський мастиф. Порода була виведена для охорони храмів. Найвеличезніший тибетський мастиф, важив більше 120 кг. У наші дні вага цих собак в середньому становить від 65 до 85 кг, зріст від 75 до - 87 см.
  • Тоса-іну. Виведена для собачих боїв, порода досі бере участь в них. Вага від 60 до 85 кг, зріст від 65 см і вище.

Також до великих собакам можна віднести такі породи: Бараболі, Ірландський вовкодав, Ньюфаундленд, Неаполітанський мастиф, Кавказька вівчарка, Леонбергер, Середньоазіатська вівчарка, Німецький дог і Піренейський мастиф.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!