» » Чому чоловіки кидають?

Чому чоловіки кидають?



Чому чоловіки кидають?


Будь-який чоловік буде здивований кількістю можливих причин розриву відносин. Частина таких причин суто індивідуальні, в інших він не зізнається навіть собі. Жінці важливо знати про такі причини, щоб здійснювати якомога менше помилок. Чому чоловіки кидають жінок? Ось як мінімум 11 причин розриву і не кажіть потім, що ви не знали.

  1. Втрата інтересу. Чоловік втрачає інтерес не тільки до дурненькою дівчині, але і до подруги, яка явно розумніші за нього. Тези про взаємне інтелектуальному збагаченні зрозумілі його розуму, але противні його інстинкту. Окреме питання - інтерес в ліжку. Скована партнерка ризикує отримати ярлик «колоду», занадто ініціативна лякатиме і насторожувати. Кращий варіант поведінки - просто відповідати йому, допомогти дізнатися до тонкощів ваші реакції на ласку.
  2. Психологічна несумісність. Ви розраховуєте на тривалі відносини? Тоді, якщо ваш чоловік виявився неправий, у нього буде достатньо часу визнати це. Не будьте безкомпромісні, не змушуйте його постійно йти на поступки. І ніколи не демонструйте торжества, якщо життя довело вашу правоту: навіть в чоловічому колективі це моветон. Чому чоловіки кидають жінок, які пишаються своєю перевагою? А хіба сподобається «чолі» сімейства бути приниженим?
  3. Нестриманість. Чоловік - набагато більш соціальна істота. Вашу різку реакцію, емоційний вибух на людях партнер часто може сприйняти гірше, ніж той на кого вони спрямовані.
  4. Багате минуле жінки. Тут нічого, крім - «бережи честь змолоду», порадити неможливо. Чоловік хоче бути унікальним: він швидше віддасть перевагу стати 1-м, хто кинув жінку, ніж 666-м в списку її коханців.
  5. Передозування довірливості. Чи не завантажуйте улюбленого розповідями про своїх специфічних жіночих труднощі: він органічно не здатний сприйняти їх адекватно. Якщо є сумніви - зателефонуйте кращій подрузі і поділіться з нею. Теми, на які вона відповість без ентузіазму, можете приберегти для свого чоловіка.
  6. Недоглянутий вигляд. Ось чому чоловіки кидають дружин, адже вони (дружини) часто після весілля перестають зовсім за собою стежити. Жоден чоловік не здатний згадати, в якому вбранні блищала його подруга. Так само жоден чоловік не здатний забути випадок, коли його подруга відверто не блищала. Допустимі приводи знехтувати доглядом за собою - тільки пожежа, смерть або кінець світу.
  7. Користолюбство. Найменша підозра, що ви залишаєтеся з чоловіком тільки заради грошей чи подарунків, якщо не приведе до негайного розриву, то погіршить відносини є незворотнім. За відсутності любові, чисто в економічному плані, послуги повії мають на порядок привабливіше співвідношення «ціна - якість».
  8. Відверті матримоніальні домагання. Чому чоловіки кидають коханок? Іноді жінки починають квапити події. А кваплячи події, ви маєте на увазі, що хочете завжди бути тільки з ним. Його, сприйняття, на жаль, інше: «Їй цікава сім`я, а не я, вона хоче внести рутину в наші відносини». Поки він сам не зробив пропозицію - до сімейного життя він об`єктивно не готовий. Чи не краще сформований кохана людина, ніж напівфабрикат чоловіка?
  9. Ізмена.Ету причину взагалі можна залишити без коментаря. Будь-які суперечки, претензії тощо в числі іншого говорять чоловікові і про те, що ваш інтерес до нього не згас. Зрада - вказівка на втрату інтересу, логічний фінал відносин.
  10. Перевага жінки в доході. Століття тому таке було дикістю, тепер - зустрічається часто-густо. Але звичаї, звичаї, громадська думка мають колосальну інерцію. Чи не акцентуйте увагу на цьому, не давайте соціальним штампів можливості зруйнувати ваш союз.
  11. Вагітність. Банально в наш час радити оберігатися. Потрібно знати, коли не оберігатися. Уж, в усякому разі, не тоді, коли ваш партнер явно занадто «зелений» для батьківства. І його вік тут ні до чого, так як рішення мати дітей повинно бути усвідомленим і своєчасним. Людина, якого примушують до чогось, буде цьому опиратися щосили, тому нічого доброго не вийде. Ось, чому чоловіки кидають вагітних, якщо у людини не було відповідальності, то і навряд чи вона з`явитися в запланований вами момент. Не думайте, що вагітність - спосіб утримати чоловіка. Майбутня дитина гідний, щоб його представили майбутньому батькові як подарунок, а не як тягар. Якщо чоловік не готовий мати дітей, то він абсолютно не оцінить свій новий статус.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!