» » » Як позбутися від свекрухи?

Як позбутися від свекрухи?

Як позбутися від свекрухи?

Якщо відношення невістки зі свекрухою не з кращих, а настирлива мама чоловіка продовжує завдавати вам несподівані візити, спробуйте позбутися від неї, за допомогою наших добрих порад.

Отже, почнемо, як позбутися від свекрухи раз і назавжди і без якогось криміналу.

Як віднадити свекруха. Покрокова інструкція

Крок перший - зустріч

Якщо ви дізналися, що до вас їде нежданий гість, ні в якому разі не зустрічайте її на вокзалі або автобусної зупинки, зробіть посилання на те, що ви дуже зайняті домашніми справами.

Крок другий - турбота

 Якщо ж приїзд свекрухи застав вас удома, зробіть наступне і ви будете знати, як віднадити свекруха. Зустріньте її на порозі з подивом і купою питань: «Анна Андріївна, ви так погано виглядаєте? У вас щось трапилось? Хворієте? ». Ваш чоловік, при цьому розмові почує зворушливу турботу про його маму, вона ж, при цьому подумає «Невже я така стара? Господи, а раптом вона права? ».

Повірте, чути про себе неприємну правду, дуже неприємно, а тим більше гостювати при цьому. Після такої зустрічі настрій у свекрухи буде не краще, і вона не захоче надовго у вас залишитися.

Крок третій - їжа

Щоб знати, як позбутися від свекрухи, зробіть третій крок, під назвою - їжа.

Напевно, ваша свекруха любить щось смачненьке і багато готує. Ні в якому разі, не підпускайте її до плити, скажіть, що у вас все готово і її допомогу вам не потрібна. А під час обіду, підготуйте їй сюрприз, з дієтичної кухнею. Ніяких вам відбивних або булочок, а відварна рибка з буряком. Поясніть, що в членів вашої родини проблеми з травленням і заради їх блага вам доводиться давитися цієї буряком.

Крок четвертий - нудьга



Заздалегідь потурбуйтеся, щоб всі канали з серіалами, які дивиться ваша свекруха, були заблоковані. А пароль ви, звичайно ж, і знати не знаєте. Діти запланували похід до друзів, у чоловіка термінова робота або відповідальний матч з футболу, а у вас «різко» почалися сильні болі внизу живота, потрібно випити таблетку і відпочити.

Тепер ваша свекруха приречена на те, що б провести вечір на самоті і тиші. Ось ще, не забудьте, заховати всі продукти з холодильника, що б її не потягнуло що-небудь спекти.

Правда, після такого, жінку вже ставати шкода, і можна було б зупинитися, але якщо ви твердо вирішили довести справу до кінця тоді продовжуйте.

Крок п`ятий - побутові незручності

Надійний спосіб, відлучити свекруха, влаштувати їй побутові незручності. Терміново затейте ремонт. Кращий спосіб, показати свекрухи небо в алмазах - ремонт в туалеті. Зніміть при цьому двері, а все сантехніку, рясно полийте різної хімією. Звичайно, це дуже жорстко і, напевно, ваш чоловік не погодитися на таке, тоді є запасний варіант.

Влаштуйте їй безсоння. Як тільки вона засне, почніть бродити по квартирі, стогнала, ніби у вас щось болить. Шукайте таблетки, стукайте тумбочками і шарудить пакетиками. Дітей при цьому, ви не розбудіть, а свекруха при цьому вже майже збожеволіла.

Крок шостий, самий відчайдушний

Разом зі свекрухою запросіть свою маму, але при цьому нажаль їй на чоловіка і свекруха. Скаржтеся відчайдушно, пустіть сльозу, скажіть, що це вже остання крапля. 

Тепер у вас є, перевірену зброю, як тільки свекруха захоче до вас в гості, ви з радістю скажіть: «Це ж треба, який збіг і моя мама теж буде!» Після цього, в свекрухи з`являться невідкладні справи і візит перенесеться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!