» » » Що подарувати свекрусі?

Що подарувати свекрусі?

Що подарувати свекрусі?

Мама вашого коханого чоловіка, якого не було б, і якого ви навряд чи б полюбили, що не вклади в нього частину своєї душі його мати, ваша свекруха. Залишивши розхожа думка про те, що свекруха це завжди зло, і жарти на цю тему, давайте поговоримо про те, що можна подарувати свекрусі.

Те, що часом між двома головними в житті чоловіка жінками не завжди буває розуміння - це обопільна проблема. Досить просто бути до матері свого чоловіка такої ж уважною і тактовною як і до своєї мами, і відносини налагодяться. Одна з таких стратегій, для згладжування гострих кутів, якщо вони існують між невісткою та свекрухою, це правильно спланована подарункова стратегія.

Що подарувати свекрусі: фактори вибору

  • Головний фактор, це вік і зовнішній вигляд свекрухи. Якщо ваша свекруха виглядає молодо, уважно стежить за своєю зовнішністю і в курсі модних тенденцій, то дізнайтеся її смаки і сміливо даруєте їй її коханий вишуканий парфум (як відомо, улюблених парфумів багато не буває) - модні аксесуари, з урахуванням її стилю-подарунковий сертифікат на прийом до стиліста-іміджмейкери або в салон краси і інші приємні жіночому серцю дрібниці.
  • Другий фактор - рід занять свекрухи.
  • Якщо це ділова активна дама, то й подарунок повинен відповідати її іміджу: стильні прикраси, трендові марки годинників, стильні предмети інтер`єру.
  • Для домогосподарки приємним подарунком стануть предмети домашнього інтер`єру (подушки і покривала, портьєри, панно, світильники) - сучасна побутова техніка, що полегшує її домашній труд- можливо, якщо ваша свекруха людина активна, їй буде в радість отримати ноутбук, в крайньому випадку - телевізор і ін.
  • Для любительок рукоділля, природно, приладдя для улюбленого рукоділля: якісну фурнітуру для шиття, дорогу тканину, багатофункціональну швейну або в`язальну машинку або модні викрійки. Якщо вона творча людина, можна подарувати свекрусі набір для хобі, яким вона ще не займалася, наприклад набір для кераміки або розпису по склу або тканини.
  • Для любительок готувати кулінарні шедеври завжди до місця будуть сервізи, красиві набори посуду, сучасна кухонна диво-техніка.
  • Дачниця, які не мислять себе без заміської ділянки, шезлонг, гамак, крісло-качалка, рідкісні сорти квітів і насіння овочів стануть приємним подарунком і відчуттям того, що невістка робила вибір подарунка з розумінням і бажанням порадувати свою свекруху.

Не пошкодуйте часу, поговоріть з чоловіком, він знає звички і смаки своєї мами набагато краще, ніж ви. Якщо у вас хороші стосунки зі свекрухою, а ви не знаєте що подарувати свекрусі на ювілей, поговоріть з нею, ненароком спробувавши дізнатися, її побажання. Непоганим подарунком свекрухи на ювілей може стати путівка, нехай навіть короткочасна, в будинок відпочинку або за кордон у вигляді шопінг-туру. Адже жінка в будь-якому віці залишається жінкою, і зміна декорацій і можливість купити щось новеньке собі і своїм близьким обов`язково піднімуть настрій не тільки їй, але і вам.



Окремим пунктом можна поставити питання про те, що подарувати на весіллі свекрухи. Ви тільки-тільки входите в нову сім`ю і від того, як з самого початку складуться ваші зі свекрухою стосунки залежить багато. Постарайтеся, з`ясувати її смаки, заздалегідь порадившись з майбутнім чоловіком і тими, хто добре знає вашу майбутню свекруху. Перший ваш подарунок, повинен говорити вашої свекрухи про те, що ви поважаєте її і цінуєте за те, що вона подарувала вам можливість зустрітися з вашим улюбленим. Нехай це буде невеликий презент, але головне, щоб він відображав ваші почуття і симпатію.

Відчувши ваше щире увагу і турботу свекруха відповість вам тим же.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!