» » » Як прибрати груди?

Як прибрати груди?

Зайві жирові відкладення прикрашали фігуру, де б вони не знаходилися. Якщо вони розташовані в області грудей у чоловіка, то замість рельєфних грудних м`язів ми бачимо обвислі пухку груди. Це не так естетично, як накачана мускулатура і багато чоловіків дуже турбуються з цього приводу. На жаль, немає швидкого і ефективного способу прибрати зайвий жир з-під шкіри, не вдаючись до операції. Природним шляхом жир забирається протягом тижнів і місяців, і при цьому доводиться інтенсивно попрацювати.

Як прибрати жир з грудей

Отже, які етапи доводиться пройти, щоб замість пухкої, схожою на жіночу, грудей, отримати атлетичні розвинені грудні м`язи? І чи можливо отримати необхідний результат не в тренажерних залах і фітнес-центрах, а у себе вдома?



Спочатку відповімо на друге питання - так, можливо. Як і в будь-який інший фізичної активності, вирішальне значення має не місце її прояви і допоміжний інвентар, який ви використовуєте, а інтенсивність занять і правильний підбір вправ в поєднанні зі здоровим харчуванням.



Тепер давайте розбиратися, як прибрати груди максимально швидко. Перш за все, не слід думати, що ви будете займатися тільки розвитком грудного відділу мускулатури і зганяти жир також виключно з цієї області. Людський організм влаштований так, що прибрати зайву клітковину в одній лише частини тіла неможливо, якщо ви, звичайно, не втечете до послуг пластичної хірургії. Тільки ліпосакція може швидко видалити зайві сантиметри з-під шкіри в потрібному місці. Однак подібний метод досить неполезен для організму в цілому, як і будь-яке інше хірургічне втручання. Тому в даній статті ми розглянемо інші способи видалення зайвого жиру.

Фізкультура і спорт - шлях до здоровий і сильного тіла

Основний, найбільш поширений і відомий з незапам`ятних часів - активні фізичні вправи в поєднанні з правильним, збалансованим харчуванням. Будь-яка фізична навантаження, в результаті якої ви потієте, призводить до спалюванню жирових клітин. Причина цього досить очевидна - в клітинах м`язів є деякий накопичений запас енергії, необхідний для їх роботи. Але запас це при тривалому навантаженні швидко виснажується і тоді починаються пошуки необхідної енергії в інших найближчих джерелах. Найближче до працюючого м`яза знаходиться шар підшкірної клітковини, в достатку що накопичив енергію від з`їдених вами раніше булочок або зайвих біфштексів. Жир розкладається на воду, що виходить у вигляді поту, шлаки і чисту енергію, яка споживається клітинами, а нам це і треба (насправді процеси, що відбуваються в жирових тканинах під час сильних навантажень значно складніше, але нам досить і такого бачення процесу). Після закінчення вправ товщина жирового прошарку трошки зменшується, в м`язах накопичується приємна втома і організм вимагає підживлення, щоб заповнити втрачені кілокалорії. Ось тепер важливо не піти на поводу у власного шлунка. Дотримуйтеся правильного раціону - в достатніх кількостях жири, білки і вуглеводи, вітаміни і мінерали. Не будемо підраховувати точну кількість кілокалорій, які ви можете вжити за день - не існує якоїсь однієї усередненої цифри, так як всі люди різні, метаболізм різниться і кишечник у кожного по-різному уваівает з`їдені продукти. Є тільки одне загальне правило - кількість спожитих калорій повинно бути менше, ніж кількість витрачених за день. А визначається це кількість найкраще експериментальним шляхом: якщо за тиждень на даному раціоні ви дещо знизили свою вагу, то харчуєтеся правильно, інакше вносите коригування в торону зменшення порцій.

Вправи на розвиток грудних м`язів

Якщо ви хочете не тільки знати як прибрати груди у чоловіків, а й отримати гарні грудні м`язи, то вам не обійтися без вправ на їх розвиток. Одним з найпростіших вправ, доступних кожному і в будь-яких умовах, але від того не менш ефективним, є звичайні віджимання від підлоги. Виконувати їх слід в кілька підходів (згодом кількість підходів слід довести до десяти), починаючи з максимально можливого числа віджимань і поступово знижуючи інтенсивність. Для додання грудним м`язам правильної форми, віджимання краще виконувати в широкому жимі, коли руки на підлозі знаходяться значно ширше плечей. Підвищити навантаження можна піднімаючи ноги на лавку або на край дивана - чим вище ноги, тим важче віджиматися. Також підсилити навантаження і додатково розтягнути м`язи можна, виконуючи віджимання між двома стільцями з провисання між ними до появи больового відчуття. Саме цю вправу додасть вашим грудним м`язам правильну форму.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!