» » » Як зробити живіт плоским?

Як зробити живіт плоским?

Як зробити живіт плоским?
Як зробити живіт плоским?

Багато хто мріє про плоский живіт, проте щоб здійснити таку мрію, потрібно чимало працювати і запастися терпінням. Для того щоб зробити живіт плоским, знадобиться не тільки тренуватися, але і правильно харчуватися. Якщо ви хочете не прибрати жир, а лише приховати живіт, то вам допоможе стаття Як приховати живіт.

Як домогтися плоского живота

Домогтися плоского живота якомога швидше вийде лише за допомогою посилених тренувань і правильної дієти. Для початку ми розглянемо саме раціон харчування.

В першу чергу, необхідно виключити з раціону калорійні продукти. Їх в принципі не можна буде споживати. Також потрібно буде забути про те, щоб харчуватися на ніч. Якщо ви відчуваєте почуття голоду, то ви можете вгамувати його, випивши склянку теплої води або ж шматка хліба. Також можна з`їсти трохи фруктів - це можуть бути персики, нектарини, банани. Правда, слід пам`ятати, що в бананах міститься багато крохмалю, який впливає на жироотложение.

Протягом дня потрібно харчуватися невеликими порціями. За п`ять-шість разів на день. Пити потрібно ще більше, причому, у вашому раціоні має з`явитися якомога більше різних соків. Це можуть бути апельсиновий, яблучний або мультифруктовий соки. Звертаємо вашу увагу на те, що краще купувати вичавлені натуральні соки або робити їх самим. Так як в багато соки, які продаються в магазинах, додають цукор або його замінники. Детальніше про продукти, які слід вживати для спалювання жиру ви зможете дізнатися в статті Дієта для живота і боків.

фізичні тренування

Фізичні тренування потрібно виконувати щодня. Причому з самого ранку, натщесерце. Ви повинні пробігати в неспішному темпі по два-три кілометри. Також кожен день потрібно виконувати тренування на прес. Тренування на прес повинна включати варіативну навантаження і в сумі тривати близько півгодини. Ви можете використовувати напрацьовані тренінги, скачати їх в мережі. Подивитися тренування досвідчених тренерів і скористатися їхніми порадами. На даний момент існує безліч воркаут по роботі з черевними м`язами.



Слід зазначити, що тренування для чоловіків і жінок можуть відрізнятися. Для чоловіків є спеціальна стаття на нашому сайті - Як прибрати живіт чоловікові.

Тренування повинна бути інтенсивною. Наприклад, на кожні шістдесят повторів у вас відводиться тридцять секунд відпочинку. Ви повинні робити не менше восьми підходів за один раз. Уникайте надмірних навантажень, адже це може викликати розтягнення м`язів черевної порожнини. Зовсім не обов`язково прагнути до того, що наростити кубики. Ваше завдання лише домогтися плоского живота, проте без тренувань на прес це зробити буде неможливо. Окремим пунктом слід винести коригування нижньої частини живота. У цій статті розглянуто, як прибрати нижню частину живота.

додаткові кошти

Рекомендується записатися на масаж живота, який дуже добре допомагає в спалюванні жиру. Також можна займатися плаванням і відвідувати баню. плавання живіт плоскийдопомагає не тільки в спалюванні жиру, але і в відточуванні фігури.



Кожен день використовуйте спеціальний компрес:

  1. Обертайте живіт харчовою плівкою кілька разів.
  2. Зверху закріплюйте пояс для схуднення.
  3. У такій «екіпіровці» потрібно ходити не менше двох годин на день.
  4. Можна здійснювати півгодинну пробіжку перед сном.

Не зайвим буде придбати різні коригувальні креми і гелі. У поєднанні з поясами для схуднення вони дають досить хороший ефект.

Тренажери і таблетки

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні необхідними тренажерами, наприклад, біговою доріжкою або лавою для преса, то всі вправи на прес ви можете виконувати вдома. Без тренажерів вам буде важко досягти бажаного результату.

А ось з різними медичними засобами слід бути обережніше. Пам`ятайте, що навіть натуральні препарати (зроблені з органічних компонентів) можуть мати різні побічні ефекти. Мало того, що вони самі по собі здатні завдати шкоди, їх часто можна поєднувати з іншими препаратами або навіть продуктами харчування. Також слід побоюватися і синтетичних препаратів, які часто рекламують.

Не варто звертати уваги на сумнівні засоби, а також тренажери і прилади, живіт плоскийякі нібито не мають аналогів і дають 100% результат. Швидше за все, це буде звичайне шарлатанство. Домогтися результату без праці не вийде. Ми також настійно не рекомендуємо купувати спеціальні таблетки для схуднення. Уже відомо, що вони мають вкрай агресивною дією на шлунок. Такі препарати не продають в аптеках, але їх часто можна зустріти на китайських ринках. Також ви можете знайти їх за кордоном. Якщо вам будуть пропонувати їх як дешеве або ж дорогий засіб для швидкого досягнення результату - не обманюйте себе і відразу відмовляйтеся від покупки. Не забувайте про те, що ви повинні зберегти своє здоров`я, а неіспортіть його.

Пам`ятайте, що головна проблема в отриманні плоского живота полягає не в тому, щоб накачати прес, а в тому, щоб спалити жир. Ключем успіху тут послужать саме пробіжки натщесерце. Протягом дня ви не повинні споживати жирну їжу і не повинні голодувати, щоб не спровокувати появу виразки в шлунку. Беріть їжу з собою на роботу - це можуть бути фрукти, овочі і протеїнові коктейлі.

Пропонуємо Вам ознайомитися з статтею Як правильно качати прес, щоб прибрати живіт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!