» » » Як болять коліна?

Як болять коліна?

Як болять коліна?

Біль в коліні з віком починає турбувати кожного, незалежно від того який спосіб життя веде людина.

Ви відчуваєте, що болить нижче коліна? Проблеми, пов`язані з попереково-крижової частиною, защемлення серед нервових відростків, схильні до варикозного розширення вен, а можливо і механічні пошкодження сухожиль і зв`язок - це, на жаль, тільки мала частина всіляких причин, здатних викликати ниючі або різкі болі нижче коліна.

В принципі на хворобливі симптоми саме в складному суглобі коліна час від часу скаржиться будь-яка людина: пацієнтами травматологів, ортопедів, мануальних терапевтів і остеопатії стають, до слова, і ті, хто проводить життя в активі, рівно, як і ті, хто поліг «жертвою »гіподинамії. Люди постійно підвищують вимоги до суглобу, які, на жаль, він не завжди має можливість виконати. Це і веде до різноманітних порушень. Часто зустрічається, що пацієнт скаржиться на біль під коліном в нозі при ходьбі. Тут досить просто змінити взуття на більш широку і низьку або на більш зручну.



Гострий біль внизу коліна зазвичай викликається ушкодженнями:

  • Сухожиль, ті які служать елементом з`єднання між м`язами і кісткою.
  • Сухожилля хоч і вкрай міцні, але не досить еластичні, внаслідок чого і «бояться» розтягувань.
  • Зв`язок, які служать з`єднанням кісток
  • Менісків - подушечок амортизації, які можуть порватися при підвищених навантаженнях.
  • Колінної чашечки, де перелом також здатний викликати сильні болі, чувствуемого під коліном.
  • Вивих колінного суглоба.
  • Пошкодження самої кістки. Якщо ж болить кістка під коліном, причина, можливо, криється під коліном.
  • Занадто тонка кісткова плівка (окістя).

У разі, коли ви довго займаєтеся спортом, будь то пробіжка, стрибки, велосипедна прогулянка, заняття на тренажерах або ж після досить тривалого підйому по сходах, відчуваєте, що болить нижче коліна, то справа, можливо, криється в надмірному навантаженні, яка і спричинила за собою роздратування або ж запалення зв`язок, синовіальної сумки (бурситу) або м`язової тканини. До слова кажучи, симптоми схожі у різного типу болю: вище колін болю, болю ззаду коліна або ж нижче. Щоб стало можливим позбутися цього болю і зміцнити м`язи, вам досить буде пройти оздоровчий курс лікування в остеопатической клініці, де професійний лікар визначить причину вашого дискомфорту, зможе допомогти у відновленні пошкоджених тканин, плюс до всього зможе дати практичні рекомендації, при виконанні яких знизиться ймовірність повторення сюжету.



Буває, що 11-15 річний хлопець скаржиться на вкрай частий біль нижче коліна. Тут фахівець може діагностувати хворобу «Осгурда-Шляттера».

Що стосується ожиріння, так це універсальне захворювання, здатне викликати найрізноманітніші негативні наслідки, сюди включаємо і можливу причину болю в ногах, а саме болю ззаду коліна. В такому випадку, для позбавлення від вкрай хворобливих симптомів, перш за все, необхідно перемогти проблему із зайвою вагою. Остеопат, в порівнянні з травматологом, намагається знайти причину болю в усьому організмі, а не тільки в суглобі, власне, цим і обумовлюється ефективність остеопатіческой лікування.

Біль і набрякання в нозі, а саме в коліні може бути наслідком кісти, яка може з`явитися через артрит, яким, до речі, теж варто приділяти увагу.

Обмеження нервів або пошкодження в тазостегновому суглобі також здатні викликати біль в колінному суглобі. В цьому випадку необхідно капітальне лікування, в разі якого неможливо обійтися без остеопата.

Тепер ви знаєте, як болять коліна. Бережіть своє здоров`я. Запам`ятайте, контроль над своїм організмом, в зв`язці з систематичними відвідинами відповідних фахівців, забезпечить вас здоровим майбутньому.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!