» » » Для чого лляне масло?

Для чого лляне масло?

Для чого лляне масло?

А ви знаєте, який продукт по-справжньому унікальний і корисний? Це лляне масло, яке заслужено сидить на першому місці серед всіх харчових масел. Це цілюща диво-речовина не може залишитися без уваги, тому, давайте поговоримо, для чого лляне масло існує в природі.

Цілющі властивості льону

Склад цієї олії не може не радувати. Полінасичені жирна кислота Омега-3, вітаміни групи A і F! Омега-3 сприяє активному обміну речовин в організмі людини. Якщо у вас порушений обмін речовин, отже, вам не вистачає саме цієї речовини, воно легко відновить порушений дисбаланс. Вам буде достатньо випивати щодня по дві столові ложки цієї олії, щоб повністю наситити організм Омега-3.

Масло льону містить в собі навіть більше жирних кислот, ніж червона риба (горбуша, форель і сьомга).

Послухайте медиків, вони твердять, що людина, постійно приймає в їжу льон, ніколи не буде схильний до ішемічної хвороби серця, діабету і атеросклерозу. Більш того, ця кислота - найкраща профілактика злоякісних і доброякісних пухлин. Вживаючи її, ви поліпшите клітинний обмін, нервову систему, знизите рівень холестерину і приведете в порядок шкіру.

Лляна олія для схуднення

Думаєте міф? Е, ні - реальність! Це доведено дієтологами. Лляна олія здатне розщеплювати всі жирові відкладення, перетворюючи їх у воду і гліцерин. Ці компоненти ніколи не засвоюються вашим організмом, вони просто виводяться через пряму кишку.

Жир розщеплюється вночі, поки організм знаходиться в стані відпочинку. Жир не зможе відкластися. Ви очищується від шлаків, тому що судини поступово очищаються від холестерину і бляшок. Правда, чудово?

Лляна олія для волосся

Сучасна косметологія також не змогла обійти стороною лляне масло. Унікальний склад масла живить волосяні цибулини і шкіру голови усіма речовинами, в яких вони потребують. Так як організм забезпечується всім комплексом необхідних мінералів і вітамінів, ріст волосся прискорюється, а саме волосся зміцнюються.

Беручи масло льону постійно, ви помітите, що ваше волосся практично перестануть випадати і стануть міцними і здоровими, ви забудете про лупи і «жирних» волоссі.



Щоб нормалізувати структуру волосся, ви можете пити лляне масло, а можете використовувати його в якості маски.

Льняна маска для ламких, сухих волосся

  • Масло льону (2 ст. Лож.) І горілку (1,5 ст. Лож.) Змішати і нанести на трохи вологе волосся. Втирати суміш в шкіру приблизно десять хвилин.
  • Одягти на голову рушник на півгодини. Після цього ретельно вимити волосся теплою водою з шампунем.

Робіть таку маску один раз на тиждень і ваше волосся стане міцним, блискучим і здоровими вже через 3-4 тижні.

Лляна олія для шкіри

Хочете помітно омолодитися, зволожити і зняти втому з шкіри обличчя? Подружитеся з маслом льону, воно наситить суху шкіру, допоможе впоратися з в`ялістю і не дуже глибокими зморшками. Лляна олія для особи також корисно тим, що ваше обличчя незабаром перестане лущитися, стане пружним і еластичним, якщо у вас були якісь роздратування, то вони підуть безслідно.

Лляна олія допомагає лікувати оперізуючий лишай, псоріаз, синці, бородавки і опіки.



Ви можете приготувати з цього лікувального речовини крем, а можете використовувати його як зовнішній засіб для шкіри обличчя. Якщо ви зробили крем з льону, пам`ятайте, що термін його зберігання обмежений до 20-ти днів.

Лляна олія для грудей

Фітоестрагени, які містить льон, дуже корисні для жіночих грудей. При чому, не важливо, вживали ви їх всередину або назовні. Ваші груди не тільки стане більш пружною, а й збільшиться в розмірі.

Як приймати?

Пийте масло щоранку по одній чайній ложці. Якщо ви не терпите цей смак, додавайте масло в салат, замість заправки.

Зовнішнє застосування має на увазі масаж грудей з використанням лляної олії в невеликих кількостях. Після масажу прийміть контрастний душ для пружності грудей.

Лляна олія для дітей

Для дітей, це масло вкрай корисно своїми жирними кислотами - Омега-3 і Омега-6, які сприяють нормальному функціонуванню головного мозку дітей.

Дитина, що приймає масло льону, володіє більш точними рухами, орієнтується візуально в просторі, швидко виходить з проблемних ситуацій, він добре стійкий до різноманітних стресів.

При дефіциті жирних кислот, у дитини буде порушений клітинний обмін, а в клітини зможуть проникнути внутрішньоклітинні мікроорганізми - віруси.

Лляна олія для дерева

Масло льону корисно не тільки людині, а й дереву. Воно використовується при обробці деревини дуба, тика, сосни. Деревина набуває свіжий вигляд, не тріскається і не висихає, її поверхня стає водовідштовхувальним.

Меблеві дизайнери і художники широко використовують масло льону для обробки дерева.

Масло застосовують в обробці бетону і металу, а також в миловарній, лакофарбовій промисловості, в виготовлення лінолеуму.

Тепер ви знаєте про цілющі властивості льону. При бажанні, його можна купити в супермаркеті, аптеці або на ринку. Зверніть увагу, що його колір повинен бути жовтим без домішок, він практично не має запаху, якщо ви чуєте запах гіркоти, то це говорить про низьку якість.

Подружитеся з природою, і вона зробить вам щедрий подарунок!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!