» » » Як прийняти аллохол?

Як прийняти аллохол?

Як прийняти аллохол?

Аллохол - це лікарський засіб, який стимулює вироблення жовчі. Також під час прийому даного препарату спостерігається поліпшення активності перистальтики кишечника.

Як приймати Аллохол для поліпшення відтоку жовчі

Препарат Аллохол приймають під час комплексного лікування захворювань печінки та жовчовивідних шляхів, а також жовчного міхура. Найчастіше даний лікарський засіб призначають по такому курсу: одна-дві таблетки, від трьох до чотирьох разів на добу, протягом одного місяця (28-30 днів).

В особливих випадках - при загостреннях хронічних запальних процесів в тканинах печінки або жовчного міхура, курс збільшують до двох-трьох місяців, знижуючи, однак, добову дозу препарату - до 2-3 таблеток на добу. При необхідності або для профілактики жовчнокам`яної хвороби курс можна повторювати після 2-х, 3-х місячної перерви. Точніше, як прийняти Аллохол, розповість лікар-терапевт.

Взаємодія з іншими засобами

Жовчоутворення при одночасному прийомі Алохолу і препаратів синтетичного походження того ж дії може значно посилюватися. При лікуванні іншими лікарськими засобами хронічних процесів в шлунково-кишковому тракті, перед застосуванням Алохолу слід порадитися зі своїм лікарем.

Однак при лікуванні антисептичними або хіміотерапевтичними засобами, лікування даним препаратом допускається. Детальніше про взаємодію препаратів ви можете дізнатися зі статей в нашому розділі препарати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!