» » » Чи потрібна машина?

Чи потрібна машина?

Чи потрібна машина?

Наше життя з кожним роком все більше і більше набирає обертів. Нам катастрофічно не вистачає двадцяти чотирьох годин у добі. Ми всі кудись біжимо, поспішаємо, хочемо зробити якомога більше, боїмося спізнитися ...

Необхідність придбання автомобіля

Чи потрібна машина людині в таких умовах сучасного світу? Думаю, більшість людей, не замислюючись, відповість позитивно на цей невигадливий питання. Нам зручно бути мобільними, ні від кого не залежати, самостійно планувати свій час і переміщення в просторі, при цьому, не залежачи від транспорту і від міських пробок. У наш час навіть школярі, батьки яких можуть побалувати своїх дітей, їздять на автомобілі, що ж тоді говорити про працюючому населенні. З кожним днем на дорогах все більше і більше з`являється жінок - автомобілістів. Їздити за кермом хочуть практично всі. Наявність як мінімум однієї машини в сім`ї - це вже норма. Ми вже не можемо уявити собі відпочинок без машини. Влітку ми можемо зібрати всю родину або друзів і виїхати за місто на шашлик, сніжною зимою ми збираємо дружну компанію для того щоб з`їздити в ліс покататися на лижах, санках.

Універсальних автомобілів не існує



Щоб визначитися, яка машина мені підійде, потрібно дуже детально і ретельно все зважити, щоб прийти до вигідного для себе і своєї сім`ї рішенням. У це питання ми вкладаємо дуже різноманітну смислове навантаження, - модель, колір, габарити, місткість, вартість, і багато іншого. Всі ці показники залежать від безлічі факторів, таких як вік, стать, наявність сім`ї, дітей, матеріальне становище і придумати ідеального варіанту неможливо. Але з кожним роком автомобільний ринок розширюється все більше і більше, намагаючись задовольнити абсолютно кожного споживача, що годі й шукати варіанти для себе вже просто неможливо.

ідеальний автомобіль

Давайте більш детально розглянемо цю тему з позиції плюсів і мінусів наявності своєї власної машини. Розглянемо на прикладах. Отже, молодий хлопець років двадцяти, навчаючись в університеті, вирішує придбати собі стареньку стару іномарку. Що їм рухає? З великою часткою впевненості можна припустити, що він купує автомобіль щоб "круто" виглядати серед однолітків. Гроші на свою першу машину він заробляє у вільний від навчання, а часом і не в вільний час, так як ця мета не покидає його ні на секунду. Яку машину вибере цей хлопець? Швидше за все, це буде потужна спортивна машина із заднім приводом і великою витратою палива, так як нашого персонажа не особливо турбує практичність даного авто. Можливо, з віком цей хлопець і змінить свої пріоритети.



Наступний приклад - чоловік років тридцяти - тридцяти п`яти, який крім своїх потреб має ще сімома в особі дружини, лапочек дочок, крихти синочка і звичайно улюбленої тещі. Улюблена теща свого часу має не менше улюблені заміські шість соток, на яких вона проводить весь свій вільний час. І потрібно бути закінченим егоїстом зі сталевими нервами, щоб купити низька спортивне двох дверне купе. Природно йому допомагатимуть в придбанні сімейного міні Вена або мікроавтобуса, куди поміститися вся сім`я з тещею і її розсадою. У той же час даний автомобіль повинен володіти "тяговітим" двигуном, але мати низький податок, щоб не травмувати сімейний бюджет. Також така машина повинна бути містка і по можливості повно приводний, так як часом наші горезвісні шість соток розташовуються поза зоною юрисдикції дорожніх служб. Знову ж, маючи таку родину, наш герой не стане замислюватися про те, чи потрібна йому машина. Маленьких дітей так само зручніше возити на машині в поліклініку, ніж на громадському транспорті.

Далі, ростуть діти, зростає дохід сім`ї. Замість шести соток виростає заміський будинок і нашому сорока-п`ятдесяти річному чоловікові потрібен вже великий статусний автомобіль. Це або позашляховик або седан представницького класу, на якому не соромно з`явитися в суспільстві, на стоянці театру або безперешкодно дістатися до будинку.

У кожному віці свої потреби, свої бажання, які активні люди прагнуть втілити в життя, а хто не прагне, той мовчки заздрить і думає - чи потрібна мені машина?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!