» » Що їдять чоловіки?

Що їдять чоловіки?

Що їдять чоловіки?

Людське суспільство на планеті ділиться на чоловіків і жінок. Перші - мисливці і здобувачі, другі - берегині домашнього вогнища. Перші, як сильна стать, завжди потребували більш насиченому харчуванні. Другі ж навпаки жертвували в ім`я краси і стрункості кількістю їжі. Про сформувалися чоловічих перевагах в їжі мова піде далі.

Що їдять чоловіки в Європі

Європейська кухня дуже різноманітна і в кожній країні у чоловіків свої переваги в їжі. Але є і те, що їх все об`єднує - це велика кількість овочевих і м`ясних страв, соусів і приправ, випічки з пшеничного борошна.

Що люблять їсти англійці

Чоловіки Туманного Альбіону, як і сто років тому воліють щільний сніданок, тому і сьогодні вівсянка - їхнє улюблене блюдо. У раціоні також багато свіжих фруктів і овочів. Традиційними для англійського столу є пшеничні пластівці, які зазвичай подаються з молоком і тости. І, звичайно, післяобідній чай - церемоніал, святий для кожного англійця.

Що люблять їсти шведи

У Швеції в моді здоровий спосіб життя і шведські чоловіки вважають за краще жирним живильним страв легку і корисну їжу. Шведи люблять рибу і м`ясні страви, і не просто подають їх до столу, а красиво оформляють. Улюбленим продуктом є картопля, приготований різними способами.

Що люблять їсти німці



Страви німецької кухні настільки ситні і ґрунтовні, що їх можна назвати їжею справжніх вікінгів. Чоловіки в Німеччині воліють свинячі ніжки, смажені або запечені, паніровані шніцелі, ковбаси і сосиски, штрудель з збитими вершками або морозивом, і ніколи не відмовляються від гуртки прохолодного пінного пива, знаменитого на весь світ.

Що люблять їсти французи

Чоловіки у Франції не уявляють свій ранок без чашечки ароматної кави з круасанами. До обіду вони вважатимуть за краще бачити на своєму столі морепродукти, овочі, велика кількість фруктів, а також сир твердих сортів і червоне вино.

Що люблять їсти італійці

Італійський стіл рясніє борошняними стравами, але товстих чоловіків в Італії майже і не зустрінеш. Все тому що піца з полби, паста і багато інших страви італійської кухні приготовлені з пшениці твердих сортів, а велика кількість зелені і овочів, які супроводжують кожен прийом їжі, навпаки, сприяють схудненню.

Що їдять чоловіки в Азії



Азіатська кухня багата приправами і гострими соусами до страв, соєвими продуктами і дарами моря. Немислима без таких продуктів, як рис і локшина.

Що люблять їсти китайці

Китайська кухня дуже різноманітна, але є улюблені страви у чоловіків в Китаї, від яких вони ніколи не відмовляться. Це качка по-пекінськи, черепаховий суп, смажена рис, Дамс (різновид легких закусок). Китайці люблять гостру їжу, і багато страв щедро приправляють прянощами і спеціями.

Що люблять їсти японці

В Японії чоловіки найбільше люблять рис і морепродукти. Їжу краще не піддавати тривалій термічній обробці, а деякі продукти і зовсім їдять в сирому вигляді. Часто вживають морські водорості, тофу, суп-пасту місо, боби і соєвий соус.

Що люблять їсти чоловіки в Росії

Оскільки Росія це не Європа і не Азія, а й те, і інше, то про те, що люблять їсти російські варто сказати окремо. Отже, улюбленими стравами багатьох російських чоловіків є:

  • млинці;
  • пельмені;
  • картопля;
  • щі або борщ;
  • пироги і пиріжки;
  • холодець;
  • м`ясо в будь-якому вигляді, в тому числі і шашлик.

Що буде їсти чоловік

Щоб чоловік був здоровий і тілом і духом в його раціоні повинні бути такі продукти:

  1. Молюски та інші морепродукти;
  2. яловичина;
  3. Страви з круп (вівсяної, пшеничної, кукурудзяної);
  4. гриби;
  5. Брокколі і інші овочі;
  6. Горіхи (фундук, арахіс, волоські);
  7. Гранат та інші фрукти;
  8. Риба жирних сортів.

Всі ці продукти незамінні для підтримки чоловічого здоров`я. У них містяться такі необхідні речовини, як омега-3 жирні кислоти, ліколін, вітаміни групи В, антиоксиданти, бор, цинк, магній, вітамін Е. Вони підтримують сексуальну функцію чоловіків, зменшують ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань, а також захищають від раку простати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!