» » » Чим корисний родзинки?

Чим корисний родзинки?

Чим корисний родзинки?

Ввіноград - це досить калорійний плід з великим вмістом цукру, а родзинки, який, як відомо, є висушеним виноградом, містить цукру в 8 разів більше! Тим не менш, багато говорять про користь родзинок, так для чого і для кого корисний родзинки? У цій статті розберемося з цим питанням.

Для тих, хто займається спортом

Людям, для яких фізичні навантаження - невід`ємна частина життя, родзинки необхідний. У даному продукті міститься оптимальне поєднання протеїнів і нешкідливих жирів, що дозволяють м`язам швидко відновлюватися після тренування.

Для вагітних

Ізюм - це скарб кальцію і заліза, які просто необхідні вагітній жінці для профілактики остеопорозу і залізодефіцитної анемії. До речі сказати, і годуючим мамам родзинки дуже допомагає - в поєднанні з горіхами він підвищує лактацію.

для неспокійних

Ізюм утримуємо велику кількість вітамінів групи В, що дозволяє не тільки налагодити роботу нервової системи, але і поліпшити сон.

Для підвищення ... впевненості в собі

За рахунок міститься в родзинках амінокислоти аргінін, цей плід стає відмінним засобом для збудження і стимуляції лібідо. Навіть лікарі рекомендують вживати родзинки при статевій слабкості.

Як вживати родзинки?

Не варто забувати, що у великих кількостях родзинки принесе скоріше більше шкоди, ніж користі. Даний продукт, як ми і говорили на початку статті, містить багато цукру, а тому вживати його слід з обережністю, особливо людям з надмірною вагою. З іншого боку, звичайно, краще з`їсти жменьку родзинок, ніж плитку шоколаду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!